Sangean U-4 DBT+ bouwradio

Op zoek naar een goede werkplaatsradio? De Sangean U-4 DBT+ is een van de topmodellen op het gebied van bouwradio’s. Dit model is een radio die in alle omstandigheden gebruikt kan worden en is hiermee ideaal voor stoffige of lawaaierige werkplaatsen. Meer weten over dit model van de fabrikant? Hier lees je alle belangrijke informatie over deze werkradio. Zo bepaal je makkelijker of je deze bouwradio gaat aanschaffen.

Sangean U-4 DBT+Sangean U-4 DBT+ bouwradio

Met de Sangean U-4 DBT+ kies je een bouwradio die voldoet aan alle belangrijke eisen. De radio staat bekend om het uitstekende ontvangst en zorgt altijd voor een helder geluid, precies zoals je van een Sangean bouwradio mag verwachten. Deze bouwradio is water- en stofbestendig en is daarnaast ook schokbestendig dankzij het rolkooi model. De radio is ideaal voor op een werkterrein. Met de Bluetooth functie is het goed mogelijk om je eigen muziek te streamen via de radio.

In de doos

  • Sangean U-4 DBT+
  • Handleiding

Installatie van de Sangean U-4 DBT+

Met dit apparaat is er geen sprake van een ingewikkelde installatie die veel tijd in beslag neemt. Zodra de bouwplaatsradio arriveert kun je deze vrijwel direct gebruiken. De radio wordt geleverd met een handleiding; hierin staat alles wat je moet weten over het gebruik van de stratenmakersradio. Ook is het mogelijk de bouwradio FAQ te raadplegen.

Technische specificaties

  • Geluidssysteem: Stereo
  • Maximaal vermogen luidsprekers: 7 W
  • Type stroomvoorziening: Accu/batterij, Netstroom
  • Gewicht: 4,8 kg
  • Bluetooth: Ja

Bediening en onderhoud

De bediening van deze bouwradio van Sangean vrij eenvoudig. De bouwradio heeft een handig bedieningspaneel aan de voorzijde. Hier vind je knoppen waarmee je jouw favoriete radiozender kunt kiezen, maar ook snel kunt switchen naar andere zenders. Op het helder display zie je de belangrijkste informatie staan en zie je ook staan wanneer de accu opgeladen moet worden. Daarbij is de Sangean U-4 DBT+ een stevige bouwradio die is bestand tegen water, stof en schokken. Hiermee is het model ideaal voor gebruik op een bouwterrein en je hoeft dan ook niet teveel onderhoud te verrichten.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de Sangean U-4 DBT+ is dat deze radio altijd gebruikt kan worden, onder alle omstandigheden. Dit maakt de radio multi-inzetbaar. Verder is het goed om te weten dat de werkplaatsradio een Bluetooth functie heeft waarmee het nog makkelijker wordt om je favoriete muziek te luisteren. Daarnaast werkt het apparaat op herlaadbare batterijen maar kan ook worden aangesloten op het netstroom. Een mogelijk nadeel van deze bouwradio is dat het model met 4,8 kg aan de zware kant is. Het is dus minder makkelijk om de radio overal mee naartoe te dragen.

Conclusie

Al met al is dit toestel een breed inzetbare bouwradio met heel veel voordelen. Het is dan ook zeker een aanrader om deze topkwaliteit bouwradio aan te schaffen! Zoek je een vergelijkbaar model van dezelfde fabrikant, dan is de U-4 DBT wellicht een optie.