Sangean U-4 bouwradio

Een goede bouwradio kan precies zijn wat je nodig hebt om lange werkdagen door te komen. Wanneer je op een bouwterrein aan de slag bent is het niet alleen prettig, maar ook gezellig om een achtergrondmuziekje te hebben. Met de Sangean U-4 kun je zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn. Deze bouwradio is een van de modellen waarmee je gemakkelijk en snel je eigen muziek via Bluetooth met de radio kunt afspelen. Hier lees je alle belangrijke informatie over dit model en bepaal je zelf of deze werkplaatsradio jouw volgende aankoop wordt.

Sangean U-4Sangean U-4 bouwradio

De Sangean U-4 is een kwalitatieve bouwradio met veel mogelijkheden. Dankzij dit apparaat wordt het op bouwterreinen, werkplaatsen en in garages mogelijk om altijd naar je favoriete radiozenders te luisteren. Daarnaast heeft het toestel maar liefst 5 DAB+ presets waarmee je storings- en ruisvrij naar verschillende extra radiozenders kunt luisteren. Daarnaast zorgt deze bouwplaatsradio ervoor dat je altijd en overal tijdens je werk je favoriete muziek kunt luisteren.

In de doos

  • Sangean U-4
  • Adapter
  • Handleiding

Installatie van de Sangean U-4

De Sangean U-4 kan bijna meteen in gebruik worden genomen en dus is er geen ingewikkelde installatie nodig. Wil je meer weten over hoe bepaalde onderdelen werken? De stratenmakersradio wordt geleverd met een handleiding waarmee het nog makkelijker wordt om belangrijke informatie op te zoeken. Tevens kun je altijd onze bouwradio FAQ raadplegen.

Technische specificaties

  • Geluidssysteem: Stereo
  • Maximaal vermogen luidsprekers: 7 Watt
  • Type stroomvoorziening: Accu/batterij, Netstroom
  • Gewicht: 5,6 kg
  • Bluetooth: Ja

Bediening en onderhoud

Hoe moet je de Sangean werkplaatsradio bedienen? Deze bouwradio heeft een handige en duidelijke display waarmee je precies de goede radiozender kunt aanzetten. Op de display kun je zien welke radiozender je aan hebt staan en zie je informatie over het nummer dat je luistert. Het is daarbij niet moeilijk om de Sangean U-4 te onderhouden. Deze werkradio kan goed tegen een stootje en heeft daardoor niet veel onderhoud nodig. Wel is het slim om het toestel na gebruik op te bergen. Zo weet je zeker dat je lang gebruik kunt maken van je favoriete radio.

Voor- en nadelen

Welke voordelen heeft de Sangean U-4? Deze bouwradio heeft als belangrijkste voordeel dat je gebruik kunt maken van de Bluetooth functie. Dit zorgt ervoor dat je eindeloze streamingsmogelijkheden hebt. Het is daardoor heel goed mogelijk om je eigen muziek af te spelen via de radio. Daarnaast werkt de bluetooth radio met DAB op batterijen en netstroom: dit biedt jou de mogelijkheid om altijd en overal de radio te gebruiken. Een mogelijk nadeel van dit model van de producent is dat deze met een gewicht van 5,6 kg aan de zware kant is. De bouwvakkersradio is hiermee zwaarder dan de meeste andere modellen.

Conclusie

Op het gewicht na is de Sangean U-4 een zeer goede keuze voor een bouwradio. Je hebt genoeg mogelijkheden en daarnaast is de radio ook zeer gebruiksvriendelijk. Samen met zijn broertje (de Sangean U-4 DBT+) is het beschreven model zeker een aanrader om aan te schaffen en misschien wel de beste bouwplaatsradio voor jou.