PerfectPro Workstation 2 bouwradio

PerfectPro Workstation 2 bouwradio kopen? | Met de PerfectPro Workstation 2 is het nooit meer een dag saai of vervelend op je werkplaats. Muziek wordt eenvoudig en moeiteloos gestreamd vanaf je smartphone of sluit je telefoon aan op de Workstation via een aux kabel. Het geluid dat weerklinkt is mooi en helder. Schakelen tussen smartphones en bijvoorbeeld tablets is bovendien super snel en gemakkelijk. Ook de radio klinkt kraakhelder dankzij een poort met digitale DAB+ tuner. Ruisvrij signaal gegarandeerd! Maar er is meer: zo kan je tijdens het afspelen van radio en muziek je telefoon opladen. De PerfectPro Workstation 2 kan tevens tegen een stootje, zowel binnen als buiten.

PerfectPro Workstation 2 bouwradioProductinformatie en features

De moderne stereo bouwplaatsradio brengt het kwaliteit op de werkplaats waar goede muziek een must is. Je streamt eenvoudig muziek die afkomstig is van je smartphone via Bluetooth en aux kabels. Bovendien heeft het geheugen ruimte voor maar liefst 8 Bluetooth apparaten! Zo komt zowel jouw muzieksmaak als die van je collega’s aan bod. Je kan zowel tablets als smartphones aansluiten op de Workstation 2.

Gebruiksvriendelijkheid

Even toe aan iets anders? Geen punt. Dankzij de kraakheldere output van de digitale DAB+ tuner geniet je meer dan ooit van de radio en dat tijdens je werk! En wist je al dat deze bouwvakkersradio van PerfectPro zelfs je telefoon oplaadt? Ideaal voor smartphones! En dat terwijl je favoriete tunes uit de speakers vloeien. Je hoeft de muziek dus niet stop te zetten voor het opladen én je bent altijd bereikbaar.

Extra functies

Gelukkig komen al die handige functies ook nog met een stevig karakter. De PerfectPro Workstation 2 is namelijk uitstekend bestand tegen de omgeving. De Workstation heeft een stevig design en is bestand tegen vuil, stof én regen. Eén ding is zeker: de PerfectPro Workstation 2 maakt je werkzaamheden op de werkplaats een heel stuk aangenamer!

Specificaties PerfectPro Workstation 2

De moderne stereo DAB+ bouwradio is ontzettend handig, multifunctioneel en een toegevoegde waarde voor jouw werkplaats. Dit zijn een aantal belangrijke specificaties van de Workstation 2:

  • Je streamt moeiteloos via Bluetooth de muziek van een device of apparaat
  • Als je even wil switchen van je eigen muziek naar de radio heb je dankzij de DAB+ tuner heb je altijd een mooi , ruisvrij radiosignaal
  • Het geheugen van deze bouwradio heeft ruimte voor maar liefst 8 Bluetooth apparaten en je kan tussen deze apparaten switchen
  • Je kan je telefoon opladen aan deze bouwradio en dat terwijl je jouw favoriete muziek of de radio afspeelt!
  • De bouwradio werkt op netstroom en op batterijen en heeft dus geen ingebouwde accu