PerfectPro WorkMan 2 bouwradio

PerfectPro WorkMan 2 bouwradio kopen? | De PerfectPro WorkMan 2 doet zijn naam eer aan. Zijn puike werk wordt geroemd door professionals. Professionals roemen daarbij zijn prijs kwaliteit verhouding, de mogelijkheden voor een gebruiker, zijn sterke behuizing én krachtige speakers. Klaar om je nieuwe collega te ontmoeten? Want dat is precies wat de WorkMan 2 doet: hij doet wat ‘ie belooft en je kan op ‘m rekenen! Veel lawaai in de buurt? Geen probleem! Heb je zin in iets meer bas of treble? Simpel: stel je het gewoon zelf af naar voorkeur. Valt de radio of stoot je ‘m per ongeluk om? De WorkMan 2 werkplaatsradio geeft geen krimp. Deze multifunctionele kanjer doet alles wat je mag verwachten van een bouwradio voor professionals. Daarmee levert producent PerfectPro een uitstekend model af, gericht op jouw behoeften!

Productinformatie en features

PerfectPro Workman 2 bouwradioDeze bouwradio is een schoolvoorbeeld van kracht en degelijkheid. Waar een wil is, is een weg. Zo zijn regelmatig lawaai en de werkplaats soms maar lastig uit elkaar te houden. Precies om die reden is deze markante radio voorzien van een set stereo speakers die bol staan van de kracht. Bereik moeiteloos een hoog volume met hun totaalvermogen van maar liefst 20 watt. Daar kan geen boor of hamer tegenop!

Bovendien beschikt dit fraaie muziekgereedschap over een sterke kooi, die zijn robuuste uiterlijk ten goede benadrukt. Vallen of stoten is nu allesbehalve een gevaar meer voor je nieuwste bouwradio. Maar te midden van al deze degelijkheid heeft PerfectPro een zorgvuldig stukje verfijning ingebouwd. Maak indruk op collega’s met de bijzondere feature van de gescheiden toonregeling. Zo kan jij de bas en treble aanpassen naar jouw voorkeur. Hoe tof is dat? De PerfectPro WorkMan2 maakt van jou DJ en vakman in één. Bovendien zie je deze functie zelden op een bouwradio.

Gebruiksvriendelijkheid

De WorkMan2 is een uiterst gebruiksvriendelijk model van PerfectPro! Dankzij zijn sterke verdedigingsfront in de vorm van een kooi en behuizing hebben invloeden van de werkvloer geen kans. Denk daarbij aan stof, vuil en spatwater. Deze werkradio is een sterk exemplaar onder zijn soortgenoten. Met slechts 4,1 kg is de werkradio desondanks uitstekend draagbaar en verscheep je ‘m moeiteloos van de ene klusplek naar de andere. De beschermende kooi dient daarbij ook als handig handvat.

Extra functies

De meest exclusieve functies van dit mooie muziekgereedschap zijn ongetwijfeld de gescheiden toonregeling voor bas en treble én de mogelijkheid om maar liefst 10 van je favoriete radiostations in het systeem op te slaan.

Specificaties PerfectPro WorkMan 2

Al met al is de PerfectPro WorkMan 2 een bijzondere werkplaats radio. Hij koppelt super degelijkheid aan een paar exclusieve functies die je zelden ziet op een bouwradio. Dit zijn de belangrijkste features van deze radio:

  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Zeer krachtige speakers die boven lawaai uitkomen; 2 X 4 inch Big Magnet speaker, 2 x 10 Watt
  • Toffe features in de vorm van bas- en treble regeling en je 10 favoriete zenders opslaan in het systeem
  • Prima radiokwaliteit en eigen muziek afspelen via een smartphone of andere device met een aux kabel

Je krijgt standaard een stroomkabel meegeleverd.