PerfectPro USBBOX 2 bouwradio

PerfectPro USBBOX 2 bouwradio kopen? | Kan je wat extra hulp bij één van je projecten gebruiken? Top! Laat ons de nieuwe PerfectPro USBBOX 2 aan je voorstellen. Een markante bouwradio die kracht, keuze en doorzettingsvermogen belichaamt. De USBBOX 2 is voorzien van krachtige luidsprekers en een RDS tuner en komt bovendien met een scala een handige functies. Functies die het jou en je collega’s gemakkelijker maken op de werkvloer.

Zo komt de RDS tuner met een mooi, helder en ruisvrij radiosignaal. Tel daar de kracht van de speakers bij op en je hebt een uitstekende output. Bovendien komt de radiofunctie met een interface waar jij je favoriete radiozenders kan samenstellen. Wil je meer dan de radio en heb je een MP3-speler met je favoriete hits? Deze sluit je moeiteloos aan via een aux kabel. Daarnaast beschikt de PerfectPro USBBOX 2 bouwradio over een USB aansluiting. Ook daar sluit je simpel en eenvoudig een geluidsdrager op aan als alternatief voor de radio. Bij deze werkplaatsradio staat alles in het teken van jouw mogelijkheden.

Productinformatie en features

PerfectPro USBBOX 2 bouwradioJouw projecten krijgen een extra impuls op de werkvloer dankzij de aanwezigheid van deze markante bouwradio. Op het eerste gezicht zou deze stijlvolle bouwradio rechtstreeks uit het muziek lab van een producer kunnen komen. Maar naast stijlvol is de werkradio bijzonder sterk en dus bestendig tegen invloeden van de werkvloer. Denk daarbij aan stof en vuil. Maar nog belangrijker: PerfectPro denkt met dit model in jouw mogelijkheden! Houd je van radio, DJ’s en hun radioprogramma’s? De ideale interface en bedieningsknoppen laten jou je 5 favoriete zenders opslaan. Zo schakel je met één knop eenvoudig naar je favoriete radiostations en heb jij meer tijd voor je projecten.

Connectiviteit

Breng je net zo lief, of misschien nog wel liever, je eigen playlists ten gehore aan je collega’s? Groot gelijk! Daarom heeft de USBBOX meerdere manieren om jou je eigen muziek te laten afspelen via de krachtige speakers. MP3-spelers en andere geluidsdragers met een aux ingang sluit je moeiteloos aan op de 3,5 millimeter aansluiting. Geluidsdragers zijn ook aansluitbaar op de ingebouwde USB ingang. En de mogelijkheden gaan nog verder! De USBBOX 2 speelt eveneens 2 SD kaarten af! Zo maak jij je werkdag een stuk leuker. Pompen maar met die muziek!

Gebruiksvriendelijkheid

De PerfectPro USBBOX 2 is ontworpen voor de werkvloer. En dat is inclusief het voorzien in alle gemakken die je mag verwachten van een premium model bouwradio. De radio van PerfectPro is voorzien van een robuuste behuizing die zijn bestendigheid tegen vuil en stof op de werkvloer bekrachtigen. De bediening is kraakhelder en eenvoudig te gebruiken. Een andere grote plus voor de bruikbaarheid zijn de mogelijkheden voor zijn kerntaak: het afspelen van muziek. Zowel via een aux aansluiting, als via een USB ingang en via SD kaarten kan je los met je eigen playlists. Een van de grote voordelen van de SD kaarten is dat deze niet kunnen uitsteken; de rubberen beschermklep sluit de ingangen geheel af. Zo zitten zij bij gebruik veilig opgeborgen binnen de muren van de radiobehuizing.

Extra functies

Handig en efficiënt: de radio beschikt over een stroomkabel die 2,7 meter lang is. Mocht je desondanks een keer geen stopcontact of netspanning nabij hebben: daar is aan gedacht! De USBBOX 2 bouwradio kan ook gevoed worden met 4 oplaadbare C-batterijen. Daar komt bij dat je deze batterijen gewoon tegelijk kan opladen bij gebruik via netstroom. Dit is met recht een van de betere bouwradio’s.

Specificaties PerfectPro USBBOX 2

Kortom: de PerfectPro USBBOX 2 is een knap staaltje muziekgereedschap. Een maatje op de werkvloer! Dit zijn zijn belangrijkste features op een rijtje:

  • 12, 5 centimeter speakers en dus een krachtige output van geluid
  • RDS tuner voor uitstekende FM radio, inclusief een interface voor je 5 favoriete radiozenders
  • Je eigen muziek afspelen gaat moeiteloos via 3,5 millimeter aux ingang, USB ingang en via 2 ingangen voor SD kaarten
  • Stroomkabel van 2,7 meter, maar de radio werkt op zowel netspanning als 4 oplaadbare C-batterijen
  • Batterijen laadt je simpel op terwijl je de radio gebruikt op netstroom, wel zo efficiënt!
  • De werkradio is zeer gebruiksvriendelijk in alle opzichten en weegt slechts 3,1 kg

Je krijgt standaard een handleiding en 4 oplaadbare C-batterijen meegeleverd.