PerfectPro UBOX 500R bouwradio

PerfectPro UBOX 500R bouwradio kopen? | De UBOX 500R is wederom een zeer geslaagd ontwerp uit de stal van PerfectPro. Met deze DAB+ werkradio luister je dagelijks met plezier naar jouw favoriete muziekzenders op de werkvloer. Zo kan jij met plezier en aandacht je dagelijkse arbeidsvitamines innemen! Deze bouwradio is er één van hoge kwaliteit en het model is een van de beste bouwradio’s die er te krijgen zijn. Handige features koppelt PerfectPro aan moderne functies en pure kwaliteit van geluid.

De moderne functies variëren van Bluetooth streaming tot USB poorten en draadloos afspelen. Ook de radio is met digitale tuner van topkwaliteit. De behuizing van dit robuuste model is bestendig tegen alle elementen van de werkvloer. Ongeacht wind, weer en stof: de PerfectPro UBOX 500R zorgt ervoor dat jij van jouw muziek geniet tijdens het klussen. Houd je van gevarieerd luisteren tussen radio en je eigen nummers? Je switcht zonder enige moeite tussen radio, Bluetooth naar USB ingang en weer terug. Naast de mogelijkheden is het ook het geluid dik in orde! Werk je in een lawaaiige omgeving? Dankzij de Big Magnet speakers geniet jij ongestoord van je muziek ondanks geluiden van de werkvloer.

Productinformatie en features

PerfectPro UBOX 500R bouwradioEen goede bouwradio biedt jou en je collega’s een nieuwe impuls aan je werkzaamheden! Wist je dat muziek je activiteiten kan voorzien van extra wilskracht en creativiteit? Daarnaast heeft deze werkplaatsradio nog veel meer in huis dan enkel een ragfijn DAB+ radiosignaal. Dankzij de ingebouwde mogelijkheden tot Bluetooth verbinding stream je je eigen meegenomen of opgeslagen muziek tijdens je klussen. Zo ben je niet gebonden aan radioprogramma’s, DJ’s en hun plaatjes.

Bovendien biedt de UBOX 500R extra manieren om je eigen muziek te beluisteren. Heb je bijvoorbeeld een smartphone met afspeellijsten of een andere geluidsdrager? Dan vind je met deze radio een match: deze bouwvakkersradio heeft eveneens een USB ingang voor mp3, wma of aac muziekbestanden! En dat allemaal onder begeleiding van een ijzersterke 3 inch Big Magnet speaker.

Gebruiksvriendelijkheid

Dankzij deze veelzijdige features is deze bouwradio gebruiksvriendelijk voor een muziekliefhebber op de werkvloer. PerfectPro heeft de gebruiksvriendelijkheid voor professionals zoals jou echter nog een extra impuls gegeven. Zo neem je de werkradio overal eenvoudig mee naar toe dankzij zijn relatief lichte gewicht van 2,9 kg. Bovendien ben je in staat om de radio draadloos en efficiënt te gebruiken. En heb je even geen stopcontact in de buurt? Geen punt! Je gebruikt de radio dan draadloos en eenvoudig met de 6 AA NiMH batterijen. Niet alleen efficiënt, ook duurzaam. De batterijen laden automatisch weer op wanneer de radio weer verbonden is met netstroom.

Extra functies

Hoewel deze DAB+ bouwradio relatief licht is met 2,9 kg, is de behuizing uiterst robuust. Eveneens is het model prima bestand tegen stof, vuil, schokken en zelfs regen. Ook de krachtige Big Magnet speaker van 7 watt is een indrukwekkende extra feature. Zo produceer je volume ondanks lawaai of ruis op de werkvloer.

Specificaties PerfectPro UBOX 500R

De belangrijkste features van de PerfectPro UBOX 500R op een rijtje, zijn:

  • Big Magnet speaker van 7 watt gekoppeld aan uitstekend radiosignaal dankzij digitale DAB+ tuner
  • Stream je eigen muziek via Bluetooth of via USB ingang (voor mp3, wma en aac bestanden)
  • Draadloos en via netstroom te gebruiken, laad de batterijen op tijdens gebruik via stopcontact
  • Uiterst robuuste radio

Je krijgt standaard 6 AA 2500mAh NiMH batterijen meegeleverd.