PerfectPro UBOX 400R bouwradio

PerfectPro UBOX 400R bouwradio kopen? | Tijdens het klussen gewoon behoefte aan lekkere muziek op de achtergrond? Met de PerfectPro UBOX 400R luister je de hele dag door naar jouw favoriete nummers! Deze goede bouwradio wordt door professionals op de werkvloer aangeraden vanwege onder meer de gebruiksvriendelijkheid, oplaadbare batterijen, het prettige formaat en zijn rijke geluid. Wie de UBOX 400R ziet, ziet geen standaard bouwradio. Het excentrieke design en de strakke uitstraling wordt gekoppeld aan robuuste features die tegen een stootje kunnen. Iets dat PerfectPro tot één van haar handelsmerken kan rekenen. Deze bouwradio doet waarvoor je ‘m aanschaft. Draadloos streamen vanaf een (mobiel) device, Bluetooth functies en prima kwaliteit radiosignaal dankzij de moderne tuner.

Productinformatie en features

Perfectpro UBOX 400R bouwradioHet wordt nooit meer saai tijdens het klussen met dit staaltje professionaliteit. Ben je regelmatig op de werkvloer of te vinden op de steigers? Dan zit deze bouwradio jou als gegoten! Je krijgt het beste van muziek en radio, gekoppeld aan een onbreekbaar uiterlijk. De stijlvolle radio is bestand tegen elementen van buitenaf, zoals stof en vuiligheid en kan gerust een stootje hebben. Je luistert ongestoord naar een radiosignaal van uitstekende kwaliteit met dank aan de ingebouwde digitale DAB+ tuner.

Even iets anders dan radio muziek en pratende DJ’s? Schakel dan je smartphone in met de Bluetooth functies en stream draadloos je eigen muziek. Zo heb je met de UBOX 400R het beste van beide werelden tijdens een van je projecten! Switchen tussen je eigen playlists en de radio is simpel en eenvoudig dankzij de prima verzorgde interface van de UBOX. Het geroemde geluid van deze werkplaatsradio is uiteraard ruisvrij.

Gebruiksvriendelijkheid

Nog een plusje voor de gebruiksvriendelijkheid: de bouwradio werkt zowel op netstroom als op batterijen. Deze batterijen worden standaard meegeleverd. Zo heb je ook zonder stopcontact in de buurt nog gewoon je gewenste muziek als brandstof tijdens je werkzaamheden. Het prettige aan dit geslaagde model van PerfectPro is dat je deze batterijen op kan laden, terwijl je de radio gebruikt op netstroom. Erg efficiënt dus!

Specificaties PerfectPro UBOX 400R

Professionals roemen de PerfectPro UBOX 400R DAB+ bouwradio om het nauwkeurige raakvlak tussen bruikbaarheid, ontwerp en geluidskwaliteit. Bovendien laat de radio zich eenvoudig verplaatsen door het geringe gewicht van 2,1 kg. Dit zijn de belangrijkste features van deze werkradio op een rijtje:

  • Dankzij de Bluetooth functie streamt deze bouwradio eenvoudig en draadloos muziek van een apparaat
  • Simpel switchen tussen je eigen playlists en de radio
  • Uitstekend en ruisvrij signaal dankzij de digitale DAB+ tuner
  • Je radio werkt zowel op netstroom als op batterijen, waardoor je onafhankelijk bent van stopcontacten en je de batterijen kan opladen tijdens gebruik
  • Mooi, excentriek design

Belangrijk om te vermelden is dat de radio na verloop van tijd automatisch uitgaat, omdat deze geen sleeptimer heeft. Standaard worden 6 oplaadbare AA batterijen en een handleiding meegeleverd.