PerfectPro Toughbox 2 bouwradio

PerfectPro Toughbox 2 bouwradio kopen? | Een bouwradio is zowel ideaal voor werkplaatsen als voor de frequent klussende doe-het-zelver die vaak thuis aan de slag gaat. Waarschijnlijk is iedereen op een werkplaats wel bekend met de positieve aspecten van een bouwradio: je kunt lekker naar muziek luisteren tijdens het werken, het is goed voor de sfeer en de dag vliegt toch net iets sneller voorbij wanneer muziek je een beetje afleidt. Voor de klussende doe-het-zelver geldt hetzelfde: het is een fijne afleiding, goed voor de sfeer en het klust lekker weg. Op zoek naar een compacte werkradio die een goed geluid produceert? Zoek niet verder, want de PerfectPro Toughbox 2 is ideaal voor jou!

Wat maakt deze bouwradio van PerfectPro ideaal? Ten eerste is het niet de duurste variant dankzij de compacte doch stevige bouw. Wij Nederlanders kunnen het altijd waarderen wanneer kwaliteit goedkoop te verkrijgen is. Daarnaast is het geluid van het toestel van een goede kwaliteit. Tevens zijn de batterijen zijn oplaadbaar, wat deze radio mobiel, wendbaar en gemakkelijk te vervoeren maakt. En naast FM radio kun je ook nog eens je eigen muziek luisteren aan de hand van een aux kabel.

Productinformatie en features

PerfectPro Toughbox 2 bouwradioJe beluistert zowel AM als FM radio via deze werkplaatsradio, waarbij het mogelijk is om vijf voorkeurszenders in te stellen. Zenderinformatie verschijnt op de display van de radio. De 5 inch speaker produceert een schoon geluid, wat tevens zo schoon kan klinken dankzij de Loudness Dynamic functie en een goede scheiding van hoge en lage tonen. Daarnaast is de PerfectPro Toughbox 2, zoals het een goede bouwradio betaamt, bestand tegen water en stof. Door de algehele stevigheid kan dit toestel wel wat hebben. Alhoewel deze Toughbox 2 bouwradio minder kost in vergelijking met grotere bouwradio’s, is de kwaliteit van het geluid dat geproduceerd wordt desalniettemin uitstekend.

Gebruiksvriendelijkheid

De PerfectPro Tougbox 2 bouwradio beschikt over een display die je zelf kunt instellen qua helderheid. Het geheel van de radio is inventief opgebouwd en alles spreekt relatief voor zich qua bediening. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat de  Toughbox 2 bouwradio zowel op netstroom als op de accu aangesloten kan worden. Meerdere opties zijn altijd handig voor de gebruiker. Vergeet je een keer de accu op te laten, kun je altijd nog van de muziek genieten door deze aan te sluiten op het stroom. Zo geniet je dus altijd van de muziek. Aan de hand van NiMH batterijen (4 x C) is de accu oplaadbaar.

Specificaties PerfectPro Toughbox 2

Voor compacte en een relatief goedkope bouwradio produceert de PerfectPro Toughbox 2 desalniettemin een mooi en helder geluid dat goed hoorbaar is, zowel op de werkplaats als bij een doe-het-zelver thuis. Hieronder een aantal van de belangrijkste specificaties van deze door PerfectPro geproduceerde radio op een rijtje:

  • AM/FM radio, met de mogelijkheid om vijf voorkeurszenders in te stellen
  • Via een aux kabel is het mogelijk om eigen muziek af te spelen van een mp3 speler
  • Kan zowel op de accu als op netstroom aangesloten worden
  • Speaker met Loudness Dynamic functie en scheiding toonregeling treble en bas
  • Display met informatie waarbij de helderheid aangepast kan worden.