PerfectPro Teamplayer bouwradio

PerfectPro Teamplayer bouwradio kopen? | What’s in a name? De PerfectPro Teamplayer is de perfecte aanvulling op jou en je collega’s! Het toestel voldoet aan je verwachtingen en levert altijd. Precies wat je van een teamplayer mag verwachten! Dankzij een rubberen kooi, bestendige behuizing en stoere Big Magnet speakers laat hij je dan ook nooit in de kou staan. Integendeel!

Het mes snijdt aan meerdere kanten bij deze Teamplayer en is daarom altijd een goede keuze voor een van je projecten. Moeiteloos vult hij jou en je klussen aan dankzij zijn indrukwekkende lijst aan functies en features. Uitstekende ontvangst voor radio? Check. Je eigen muziek afspelen? Check. Kraakhelder geluid voor zowel radio als je eigen playlists? Check. Voorzien van sterk design zodat ‘ie tegen een stootje kan? Check. Benieuwd naar wat je nieuwste collega nog meer kan? Lees snel verder!

Productinformatie en features

PerfectPro Teamplayer bouwradioDe PerfectPro Teamplayer bouwradio is een bezienswaardigheid op jouw werkvloer. Met zijn robuuste bouw en slagvaste behuizing als fort beschikt de radio over een enorme dosis doorzettingsvermogen. Dit vermogen dankt hij aan zijn rubberen kooi en behuizing van ABS-kunststof. Dit is goed voor een IP waarde van maar liefst 64! Daarmee is de Teamplayer bestand tegen omvallen, nattigheid en stof.

Met zijn 7 watt 6,5 inch Big Magnet luidsprekers verzorgt hij indrukwekkende en kraakheldere kwaliteit van muziek. Een belangrijk ingrediënt voor een geslaagde werkdag. En wat betreft muziek: de Teamplayer voorziet in ruime keuze. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor zijn ruis- en storingsvrije radiomuziek via de FM ontvangst van de RDS tuner en digitale DAB+ tuner. Heb je eigen muziek of playlists op je telefoon? Ook voor het afspelen van je eigen muziek zijn er meerdere opties beschikbaar. Zo sluit je een geluidsdrager met een aux ingang eenvoudig aan op de werkplaatsradio door middel van een aux kabel. Liever draadloos? Top! De ingebouwde Bluetooth functie zorgt ervoor dat je ook draadloos je eigen muziek kan streamen vanaf je smartphone of andere device.

Gebruiksvriendelijkheid

Dit PerfectPro model doet zijn naam absoluut eer aan, want de Teamplayer is zeer gebruiksvriendelijk voor elke professional. De gebruiksvriendelijkheid komt terug in meerdere aspecten van de radio en zijn design. De werkradio beschikt over een heldere kleuren display met eenvoudig te bedienen knoppen. Het display toont zenderinformatie. Verder is het apparaat met 4,4 kg prima te tillen en laat zich dan ook makkelijk meenemen. Bovendien laat de bouwradio zich makkelijk verplaatsen dankzij de mogelijkheid om te werken op batterijen. Hierdoor speel je ook zonder netstroom of stopcontact je gewenste muziek af.

Extra functies

Deze PerfectPro bouwradio tilt zijn gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie naar een hoger level dankzij zijn oplaadmechanisme. De Teamplayer laadt zijn batterijen namelijk op terwijl je de radio gebruikt op netstroom. Bovendien zijn er weinig bouwradio’s met een RDS tuner en een DAB+ tuner. Ook de Big Magnet luidspreker geldt als een luxe feature.

Specificaties PerfectPro Teamplayer

.De PerfectPro Teamplayer komt je team graag versterken. Wanneer kan ‘ie beginnen? Dit zijn de belangrijkste features van deze bijzondere bouwradio op een rijtje:

  • IP waarde van 64 gekoppeld aan ABS-kunststof behuizing, dus bestendig tegen spatwater, krassen, vallen, omstoten, nattigheid en stof
  • 7 watt 6,5 inch Big Magnet speakers voor een rijk en krachtig geluid
  • Zowel een digitale DAB+ tuner als een RDS tuner
  • Eigen muziek afspelen doe je eenvoudig via een aux ingang én Bluetooth voor draadloos streamen

Je krijgt standaard een flexibele en neerklapbare antenne van het type KDAB5 en een handleiding meegeleverd.