PerfectPro Soloworker DAB+ Bluetooth bouwradio

PerfectPro Soloworker DAB+ Bluetooth bouwradio kopen? | De PerfectPro Soloworker DAB+ Bluetooth is multifunctioneel, kraakhelder en is zo klein dat ‘ie in je broekzak past! En met zo klein, bedoelen we 6,7 x 12,2 x 4,1 centimeter om precies te zijn. Ondanks zijn geringe omvang, is het haast verbazingwekkend hoe scherp en helder de output van deze radio is. Klein maar fijn! Beschikt bovendien over een 1,4 inch 360 graden Neodymium speaker en is bestand tegen allerlei weersomstandigheden.

PerfectPro Soloworker DAB+ bouwradioProductinformatie en features

De weersbestendigheid is dankzij het slimme design en een IP waarde van 64. Dit wordt belichaamd door zijn behuizing van slagvast ABS kunststof. Maar weinig omstandigheden hebben grip op deze bouwradio. Het toestel is daarbij voorzien van een lithium-ion accu die zeker 6 tot 8 uur meegaat op de werkvloer. En als het haarscherpe radiosignaal even niet jouw favoriete nummers afspeelt? Dan stream je je eigen muziek via Bluetooth en je smartphone. De PerfectPro Soloworker DAB+ Bluetooth is ideaal vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid en geringe omvang, maar doet qua geluidskwaliteit niet onder voor de grotere bouwradio’s. De 1,4 inch 360 graden Neodymium speaker zorgt ervoor deze goedkope bouwradio van PerfecPro jou altijd voorziet van een kraakheldere sound terwijl jij je arbeidsvitamines inneemt.

Gebruiksvriendelijkheid

De radio herbergt een ingebouwde Li-Ion accu die tot 8 uur meegaat onder normale omstandigheden. Daarnaast kan de radio ook gewoon werken op netstroom. Bovendien kan je de lithium-ion accu opladen terwijl je de radio gebruikt op netstroom. Wel zo efficiënt! Hoewel het design gebouwd is op bestendigheid tegen de weersomstandigheden en stof, weegt deze werkradio slechts 0,25 kg. Een lichtgewicht dus. Ideaal om mee te nemen naar jouw projecten! Om de sterke behuizing van de PerfectPro Soloworker nog beter te beschermen, ontvang je ook nog een ’tough suit’ (beschermende hoes).

Specificaties PerfectPro Soloworker DAB+ Bluetooth

Deze PerfectPro DAB+ radio is dus uiterst geschikt voor jouw binnenprojecten, projecten die buiten plaatsvinden en voor het draaien van je eigen muziek. Bovendien zeer geschikt om mee te nemen door zijn geringe afmetingen. Dit zijn een aantal belangrijke specificaties op een rijtje:

  • Kraakheldere ontvangst van radiosignalen dankzij de digitale DAB+ tuner
  • Een 1,4 inch 360 graden Neodymium speaker , dus uitstekende geluidskwaliteit bij het afspelen van je eigen muziek
  • Mooi en helder display met zenderinformatie
  • Werkt op zowel netstroom als een accu, de accu laadt je bovendien op tijdens het gebruik via netstroom
  • Eigen muziek afspelen via Bluetooth, geen mogelijkheden tot docking tot iPhones, iPods en iPads
  • Inclusief een beschermende hoes gemaakt van rubber
  • Eveneens worden een flexibele antenne van het type SWDAB6, stroom- en oplaadadapter van het type SW-ADAPTOR en een handleiding meegeleverd