PerfectPro SolidDigital bouwradio

PerfectPro SolidDigital bouwradio kopen? | Professionals op de werkvloer noemen de PerfectPro SolidDigital een topper, een aanrader en solide radio. Word jij de volgende professional die enthousiast is over de SolidDigital? Of je werkplaats een garage is of een luidruchtige bouwplaats: deze werkplaatsradio komt overal uit de verf. Want dankzij de ingebouwde moderne technologie biedt deze werkradio een gegarandeerd ruis- en storingsvrij radiosignaal, waardoor je naar radioprogramma’s luistert met dezelfde geluidskwaliteit als studio albums.

De PerfectPro SolidDigital heeft een sterke en aangename akoestiek dankzij combinatie van een holle klankkast en een 4 inch speaker. Een vol geluid met diepe bas is het resultaat! En dat volle geluid komt jou en je collega’s ten goede. PerfectPro heeft met dit volumerijke systeem geanticipeerd op machinelawaai in de omgeving van jouw werkplaats. Dit muziekgereedschap overstemt dan ook moeiteloos omgevingslawaai, zonder daarbij aan geluidskwaliteit in te leveren.

PerfectPro SolidDigital bouwradioProductinformatie en features

Deze bouwradio is dus rijk aan kwaliteit en volume. Dankzij zijn ingebouwde digitale DAB+ tuner ontvang je moeiteloos een ruisvrije ontvangst van alle radiostations in de ether. Een andere grote plus van dit model is duidelijk de 4 inch speaker, die probleemloos volume genereert. Echter, de 4 inch speaker komt het beste tot zijn recht met dank aan het design van de holle klankkast. Heb je eindelijk even genoeg van het digitale radiosignaal en zin in je eigen playlists en favoriete nummers? Met enkel een aux kabel en een geluidsdrager met aux uitgang maak je de sfeer op de werkvloer nog beter. Tevens is de PerfectPro SolidDigital bouwradio voorzien van sterke behuizing, fraaie retro look, handige bediening en sterke behuizing.

Gebruiksvriendelijkheid

De producent gaat uit van gebruiksvriendelijkheid door bijvoorbeeld te anticiperen op omgevingslawaai van bijvoorbeeld een borende of zagende collega. Daarnaast heeft de DAB bouwradio een prima behuizing als afweer tegen modder, regen, vuil en stof. Zo is het toestel bestand tegen wind en weer  en werkt hij op netstroom via een kabel. Bovendien is de interface eenvoudig te bedienen, evenals de knoppen van de bouwradio. Je schakelt namelijk moeiteloos tussen je eigen favoriete playlists en je favoriete radiozenders, dankzij de optie om je 6 voorkeurszenders in te stellen.

Extra functies

De combinatie van 4 inch Big Magnet speaker, het design van de holle klankkast en de akoestiek van deze werkplaats radio zijn een extra. De combinatie van deze elementen is een onderscheidende factor die hoort bij de PerfectPro SolidDigital. Daarnaast zit ook een wekkerfunctie op dit model.

Specificaties PerfectPro SolidDigital

De belangrijkste specificaties van de PerfectPro SolidDigital zijn:

  • Digitaal en ruisvrij radiosignaal dankzij DAB+ tuner; 6 voorkeurszenders instelbaar
  • 4 inch Big Magnet 5 watt speaker in combinatie met een holle klankkast zorgt ervoor dat omgevingslawaai geen kans heeft jouw muziek te verstoren
  • Aux ingang voor externe mp3 speler of andere geluidsdrager met aux uitgang
  • Dynamische loudness functie en toonregeling
  • Sterke behuizing, bestand tegen elementen van buitenaf, gecombineerd met lichtgewicht van 2,3 kg

Je krijgt standaard een flexibele, neerklapbare antenne meegeleverd.