PerfectPro Slim 3 bouwradio

PerfectPro Slim 3 bouwradio kopen? | De PerfectPro Slim 3 is een complete bouwradio en wordt dan ook aangeraden door professionals. Met de Slim 3 luister je bij iedere klus op vele manieren naar jouw favoriete muziek. Bovendien is dit model muziekgereedschap uit de stal van PerfectPro een radio met doorzettingsvermogen. Hij koppelt een slagvaste en sterke behuizing aan handige features en een indrukwekkende speaker. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij de Slim 3. Maar nog belangrijker is het tegemoet komen aan jouw behoeften en voorkeuren. De robuuste bouwradio is voorzien van zowel FM ontvangst als DAB+ ontvangst. Hierdoor heb jij altijd een uitstekende en ruisvrije ontvangst van radio. Daarnaast luister je eenvoudig en snel naar je eigen muziek, afspeellijsten en opgeslagen nummers. Van zowel de radio als van je eigen muziek is de output kwaliteit erg hoog.

Productinformatie en features

PerfectPro Slim 3 bouwradioDe PerfectPro Slim 3 bouwradio biedt jou als professional op de werkvloer vele mogelijkheden om jouw dag te verrijken met muziek. Muziek zoals jij het graag hoort. Deze functionaliteit is verpakt in een zeer schokbestendige behuizing, slagvast en gemaakt van ABS kunststof. Hierdoor is de werkradio uitstekend bestand tegen elementen van buitenaf. Denk hierbij aan regen, vuil en stof. Daarbij voldoet de Slim 3 aan de IP65 norm en is daarbij ook nog TUV/GS gecertificeerd. Premium kwaliteit dus! Deze premium kwaliteit vind je niet alleen terug in het design. De Neodymium speaker is krachtig van volume en kraakhelder van geluid.

Bovendien heeft de werkplaatsradio exclusieve functies voor de output van muziek. Dit levert PerfectPro in de vorm van een gescheiden toonregeling voor bas en treble en een dynamische loudness functie. Met de toonregeling kan je de bass en treble op jouw specifieke voorkeuren afstemmen. Een hele toffe functie! De dynamische loudness functie verzekert jou van een kraakhelder geluid.

Gebruiksvriendelijkheid

De DAB+ bouwradio is gebruiksvriendelijk op elke werkvloer. Dat is voor een groot deel te danken aan zijn bijzondere bestendigheid. Daarnaast werkt de radio op batterijen en netstroom. Deze batterijen laad je op terwijl je de werkradio op netstroom gebruikt. PerfectPro tilt de gebruiksvriendelijkheid naar een hoger level dankzij de onderstaande ingebouwde extra functies.

Extra functies

Zowel de ontvangst van de radio als de geluidskwaliteit zijn van hoog niveau. Heb je even voldoende radio en radioprogramma’s gehoord? Dan schakel je moeiteloos over om jouw muziek te testen op de premium Neodymium speaker. Je sluit een mp3 speler of andere geluidsdrager simpel en eenvoudig aan via een aux kabel. Je kunt daarnaast ook de Bluetooth functie gebruiken, zodat je draadloos muziek streamt vanaf bijvoorbeeld je smartphone. Extra handig: het afspelen van MP3 bestanden en WMA bestanden is mogelijk via de ingebouwde USB en SD ingangen. En het gaat verder: je kan zelfs de mobiele telefoon opladen aan de radio via de USB ingang. Top!

Specificaties PerfectPro Slim 3

Deze bouwradio laat niets aan het toeval over en combineert dat met hele toffe functies. Hierbij de belangrijkste features van de PerfectPro Slim 3 op een rijtje:

  • Zowel FM als DAB+ ontvangst en dus uitstekende radiokwaliteit
  • Uiterst bestendig tegen vallen, omstoten, regen, vuil en stof; IP65-norm en TUV/GS certificaat
  • Neodymium speaker, gescheiden toonregeling voor bas en treble, dynamische loudness-functie
  • Je eigen muziek afspelen via aux kabel en Bluetooth
  • Afspelen van MP3 en WMA ook mogelijk via USB en SD ingangen
  • 5 volt USB stroomuitgang om bijvoorbeeld je smartphone op te laden
  • Weegt slechts 1,7 kg

Je krijgt 6 NiMH 2500mAh batterijen (type PP-AA6), een neerklapbare antenne (type TDAB3) en handleiding standaard meegeleverd.