PerfectPro Slim 2 bouwradio

PerfectPro Slim 2 bouwradio kopen? | Op zoek naar een goedkoper alternatief voor de grote bouwradio’s? Het is fijn om over een bouwradio te beschikken die zowel goed geluid produceert als dat deze stevig is en bestand tegen alle omstandigheden op de typische werkplaats. Echter, dan houdt dit wel in dat je vaak bij een duurdere variant uitkomt, iets wat niet altijd geschikt is voor ieder budget. Heb je de beschikking over een kleiner budget of ben je een doe-het-zelver klusser die op zoek is naar een kleinere variant van de normale bouwradio? Dan is de PerfectPro Slim 2 werkradio iets voor jou.

Ondanks de compacte grootte is de PerfectPro Slim 2 een goedkope bouwradio die een mooi geluid produceert. Dit komt omdat deze bouwvakkersradio beschikt over een Neodymium speaker van 3 inch, gescheiden toonregeling en dynamische luidheid. Ook op een hard volume produceert deze werkplaatsradio een mooi geluid. Daarnaast heb je genoeg keuze qua muziek: qua radio kun je kiezen voor AM/FM radio of digitale radio via een DAB+ tuner. En ook eigen muziek is mogelijk via Bluetooth of een aux kabel voor je mp3 speler.

PerfectPro Slim 2 bouwradioProductinformatie en features

Dat de PerfectPro Slim 2 een helder en mooi geluid produceert komt niet alleen dankzij de Neodymium speaker waarover het beschikt. Ten eerste heeft de Slim 2 bouwradio een scheiding van toonregeling. Dit houdt in dat treble (hoge tonen) en de bas (lage tonen) goed uit elkaar gehouden worden, zodat het geluid schoon blijft en het geen rommeltje aan tonen wordt. Daarnaast beschikt deze radio over de Loudness Dynamic functie. Vroeger hadden bouwradio’s nogal de neiging om een ‘vuil’ geluid te produceren wanneer het volume omhoog ging. En op een werkplaats moet het volume nu eenmaal hoog om boven de gereedschappen en de pratende collega’s uit te komen. De Loudness Dynamic functie werd geïntroduceerd om het geluid zo schoon mogelijk te houden, zo helder mogelijk ondanks het hoge volume.

Gebruiksvriendelijkheid

Wanneer je een werkradio aanschaft, wil je graag veel keuze hebben qua eigenschappen. Keuze hebben qua de muziek die je kan afspelen is een mate van gebruiksvriendelijkheid. En met die kwaliteit in het oog is deze PerfectPro bouwradio erg gebruiksvriendelijk. Op twee manieren kan er genoten worden van de radio: AM/FM en digitaal aan de hand van een DAB+ tuner. Ook eigen muziek speel je af op twee wijzen. Er kan een connectie gemaakt worden tussen de radio en je telefoon via Bluetooth, of je sluit een mp3 speler aan via een aux kabel. Voeg daarbij de duidelijkheid van de knoppen en de display, en je beschikt over een radio die gemakkelijk te bedienen is door de gebruiker.

Specificaties PerfectPro Slim 2

Hieronder een aantal van de belangrijkste specificaties van de PerfectPro Slim 2 DAB+ bouwradio op een rijtje:

  • Compact, kleiner van formaat waardoor de prijs lager kan blijven
  • 3 inch Neodymium speaker
  • AM/FM radio of digitale radio via de DAB+ tuner
  • Eigen muziek via Bluetooth of aux kabel
  • Gescheiden toonregeling (treble en bass) + Loudness Dynamic functie voor heldere geluidskwaliteit