PerfectPro RockHart BT bouwradio

PerfectPro RockHart BT bouwradio kopen? | Zowel voor als na werktijd neem je dit audiobeest graag met je mee! De PerfectPro RockHart BT is een product van arbeid gekoppeld aan pure klasse en straalt dit ook uit. De werkplaatsradio heeft de allure van een vakman, het doorzettingsvermogen van een aanpakker en het robuuste van de werkvloer. Al zijn eigenschappen komen samen in het ruige design met een perfecte retro touch. Het symmetrische design, het fort van een behuizing en zijn massa maken de RockHart BT bestendig en tot een echte kameraad op de werkvloer.

Zo levert deze bouwradio van PerfectPro uitstekende radiokwaliteit tijdens je werk en speel je tot op maar liefst 10 meter afstand draadloos muziek af vanaf je smartphone. Dat maakt deze radio zeer bruikbaar in verschillende situaties op een werkvloer. De RockHart BT bouwradio is het extra zetje in je rug als je eens stevig door wil pakken tijdens een van je projecten.

Productinformatie en features

PerfectPro RockHart BT bouwradioDeze robuuste geluidsdrager doet precies wat je van een bouwradio verwacht én dat stapje extra daar boven op. Houd je van radio, radioprogramma’s en DJ’s tijdens het klussen? Perfect! Dankzij de digitale tuner (DAB +) ben je altijd ruisvrij en met buitengewone kwaliteit verbonden met het radiosignaal in de ether. Daarbij ontvang je, naast de uitstekende geluidskwaliteit, dankzij deze ingebouwde tuner ook extra zenders. Zo kan je altijd ongestoord doorwerken aan je klussen terwijl je geniet van de muziek.

Heb je ook eigen playlists en favoriete nummers? Even iets anders dan radio top charts en DJ’s? Ook daar heeft PerfectPro een passend antwoord op. Beleef ook je eigen hits op je werk met de ingebouwde Bluetooth optie. Zo speel je via Bluetooth draadloos muziek af van je smartphone. Dit doet de RockHart BT maar liefst tot een reikwijdte van 10 meter. Zonder verlies van audio kwaliteit! Dat betekent dat je smartphone tot op 10 meter verbonden blijft voor het afspelen van muziek. Dat is ideaal als je op bijvoorbeeld een steiger werkt. Het is eveneens een ideale optie als je je telefoon wil bewaren op een veilige plek tijdens het werk en toch muziek wil blijven draaien.

Gebruiksvriendelijkheid

De RockHart BT werkradio is dus uiterst bruikbaar op de werkvloer. Vanwege de bestendigheid tegen factoren van buitenaf, maar ook vanwege de duidelijke interface en eenvoudige bedieningsknoppen. Professionals die jou voorgingen bij deze aankoop roemen de kwaliteit van het geluid, zijn weerstand tegen onder andere regen en zijn degelijkheid. De DAB+ radio heeft bovendien een uiterst sterke behuizing als een verdedigingsfort om hem heen. Elementen zoals stof, vuil en regen hebben dan ook geen kans tegen deze kanjer.

Extra functies

Naast het toffe design dat je niet snel ziet bij andere bouwradio’s, beschikt de PerfectPro RockHart BT over een aantal extra functies. Deze komen altijd handig van pas op de werkvloer en zijn ingebouwd voor jouw gemak. Zijn constructie en kantelbaarheid is er daar één van. Dit is meer alleen een bijzondere feature; het zorgt er namelijk voor dat je het geluid altijd eenvoudig op je oren kan richten. Daarnaast beschikt de werkplaats radio over de mogelijkheid om zijn batterijen op te laden terwijl je netstroom gebruikt. Dat maakt het toestel veelzijdig en efficiënt en misschien wel de beste bouwradio voor jou!

Specificaties PerfectPro RockHart BT

De PerfectPro RockHart BT is een oerdegelijke en efficiënte klasbak die zeer sterk behuisd is. Dit zijn de belangrijkste features op een rijtje:

  • Digitale DAB+ tuner, dus ontvang je extra zenders én een hoge geluidskwaliteit zonder enige ruis
  • Bluetooth functie voor afspelen van je eigen muziek via smartphone tot op 10 meter afstand
  • Krachtig stereogeluid
  • Uiterst sterke behuizing, bestendig tegen stof, vuil en regen, weegt 9,4 kg
  • Laadt zijn batterijen op terwijl je de radio gebruikt op netstroom

Je krijgt standaard een handleiding, 8 oplaadbare D batterijen, 12 volt aansluitkabel en een aux kabel meegeleverd.