PerfectPro Rockbox 2 bouwradio

PerfectPro Rockbox 2 bouwradio kopen? | De PerfectPro Rockbox 2 is een van de vele geslaagde en professionele bouwradio designs uit de stal van PerfectPro. De bouwradio staat bekend om zijn degelijkheid, zijn zeer zuivere radiogeluid en zijn bruikbaarheid op werkvloer en bouwplaats. Het robuuste uiterlijk van de Rockbox 2 spreekt direct boekdelen: dit is de real deal. Deze bouwradio verzorgt moeiteloos de sfeer en muziek op de werkplaats, terwijl het design van de radio garandeert dat de Rockbox 2 een duurzame investering is dankzij zijn bestendigheid.

De PerfectPro  Rockbox 2 werkplaatsradio is uitstekend gewapend tegen regen, stof, stoten en vuiligheid. Even iets anders dan het mooie radiogeluid dat galmt uit de speakers? Dan switch je moeiteloos naar de muziek vanaf je smartphone met behulp van de Bluetooth functie. Bovendien sluit je gemakkelijk meerdere apparaten aan, want het geheugen van deze bouwradio heeft ruimte voor maar liefst 8 Bluetooth devices.

PerfectPro Rockbox 2 bouwradioProductinformatie en features

Werk je nauw samen met een of meerdere collega’s en houden jullie allen van muziek tijdens de arbeidsvitamines? Dan is dit misschien wel de beste bouwradio voor jou, want dankzij dat uitstekende geheugen heb je voor ieder wat wils! Je switcht namelijk zeer eenvoudig tussen de 8 aangesloten Bluetooth devices. Zo komt ieders muziek aan de beurt. Het streamen van muziek vanaf meerdere smartphones was nog nooit zo toegankelijk tijdens het werken aan je projecten.

Gebruiksvriendelijkheid

Maar zelfs als je weinig muziek nummers op je telefoon hebt staan, biedt de Rockbox meer dan soelaas! Dankzij de prima afgestelde DAB+ tuner heb je een uitstekend en ruisvrij radiogeluid op digitale basis. Ideaal! Houdt je wel van de radio op de werkvloer? Top! Bespaar dan tijd met zoeken naar je favoriete zenders. De PerfectPro Rockbox 2 heeft namelijk een gebruiksvriendelijke interface waarin je direct favoriete radiozenders kan opslaan. Zo heb jij meer tijd voor de muziek en meer tijd voor je project.

Specificaties PerfectPro Rockbox 2

Met de PerfectPro Rockbox 2 verrijk je jezelf met een professionele bouwradio, die jou het beste van de radio en van je eigen muziek op je werkplaats biedt. Bovendien neem je deze DAB+ bouwradio van PerfectPro gemakkelijk mee met zijn bescheiden 3,5 kg. Aangekomen bij je werkplaats sluit je hem aan op netstroom of gebruik je gewoon batterijen. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van deze bouwradio op een rijtje:

  • Draadloos streamen van eigen muziek via Bluetooth
  • Ruimte in het geheugen voor maar liefst 8 Bluetooth apparaten
  • Perfect radiosignaal dankzij DAB+ tuner
  • Werkt op netstroom en batterijen

Deze bouwradio heeft geen ingebouwde accu. Standaard wordt een handige extra metalen telescopische antenne en een user handleiding meegeleverd.