PerfectPro Powerplayer bouwradio

Wil jij een nieuwe bouwradio aanschaffen? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Wil je een goede en betaalbare bouwradio? Dan is het goed mogelijk om de PerfectPro Powerplayer aan te schaffen. Dit compacte en lichtgewicht model biedt heel wat voordelen. Ben je benieuwd naar de voordelen en of de dit model werkradio ook nadelen heeft? Hier lees je alles wat je moet weten over deze werkplaatsradio, om zo een goed overwogen keuze te maken.

PerfectPro Powerplayer

De PerfectPro Powerplayer is een compacte bouwradio die geschikt is voor iedere werkplaats. Het toestel biedt de mogelijkheid om ruisvrij naar de radio te luisteren dankzij de digitale DAB+ tuner. Verder is het met deze bouwvakkersradio ook mogelijk om je eigen muziek af te spelen. Door een USB stick in het apparaat te pluggen speel je jouw eigen mp3 bestanden af.

In de doos

  • PerfectPro Powerplayer
  • Stroomkabel
  • Handleiding

Installatie van de PerfectPro Powerplayer

De PerfectPro Powerplayer is (net als bijvoorbeeld de Teambox TBX1) vrijwel direct klaar voor gebruik. Je hoeft de bouwplaatsradio alleen maar aan te zetten en een geschikte zender uit te kiezen. Alle belangrijke informatie over het toestel staat in de meegeleverde handleiding. Het is dan ook belangrijk om deze altijd te bewaren.

Technische specificatiesPerfectPro Powerplayer bouwradio

  • Geluidssysteem: Mono
  • Maximaal vermogen luidsprekers: 15 W
  • Type stroomvoorziening: Accu/batterij, Netstroom
  • Gewicht: 2,2 kg
  • Bluetooth: Ja

Bediening en onderhoud

Deze PerfectPro bouwvakkersradio heeft een eenvoudige bediening. Deze bouwradio heeft aan de voorzijde een overzichtelijk bedieningspaneel. Met de knoppen kies je een radiozender en pas je het volume aan. Boven de knoppen bevindt zich een display waarop je informatie ziet over de zender en de nummers die je hoort. WIl je liever je eigen muziek afspelen? Plug dan de USB stick in. Onderhoud van de PerfectPro Powerplayer is overigens heel eenvoudig? Het is een bouwradio en dat betekent dat deze sterk is en tegen een stootje kan. Toch is het aan te raden om de werkplaatsradio na gebruik altijd goed op te bergen. Verder hoef je niet veel aan het apparaat te doen, behalve de accu opladen wanneer dit nodig is.

Voor- en nadelen

Een voordeel van de PerfectPro Powerplayer is dat je gebruik kunt maken van de DAB+ tuner. Deze digitale tuner zorgt voor een ruisvrij radiosignaal en zorgt ervoor dat je keuze hebt uit meer radiozenders. Daarnaast is het een voordeel dat je met de werkradio muziek kunt afspelen van USB sticks. Zet jouw favoriete nummers op een USB en plug deze in op de radio! Ook de ingebouwde accu zorgt voor veel gemak: met een volle accu kun je altijd en overal radio luisteren. Een nadeel van deze bouwplaatsradio is dat hij niet verbonden kan worden met het internet om zo naar internetradio te luisteren.

Conclusie

Er zijn weinig dingen aan te merken op de PerfectPro Powerplayer. Deze bouwradio is lichtgewicht, compact en gebruiksvriendelijk. Ook heb je genoeg opties voor het luisteren naar muziek: zowel radio als eigen muziek kan worden afgespeeld met de het apparaat. Een van de beste werkplaatsradio’s van dit moment.