PerfectPro MyBox 2 bouwradio

PerfectPro MyBox 2 bouwradio kopen? | Op zoek naar een compacte, goedkope bouwvakkersradio die zowel radio als eigen muziek af kan spelen? En is het ook nog eens mooi meegenomen als deze bestand is tegen de omstandigheden van zowel de werkplaats als de omgeving van de doe-het-zelver? Dan is de PerfectPro MyBox 2 iets voor jou! Niet alleen wordt de sfeer op het werk een stuk beter met de muziek van de bouwradio op de achtergrond, maar als je thuis aan het klussen bent kun je lekker mee neuriën terwijl je aan de slag gaat.

Met deze werkplaats radio kun je er voor kiezen om FM radio te luisteren of om je eigen muziek af te spelen via een aux kabel die aangesloten dient te worden aan een mp3 speler. De PerfectPro MyBox 2 heeft geen DAB+ tuner, dus digitale radio luisteren is helaas niet mogelijk. Desalniettemin is deze werkradio de investering waard vanwege de goede prijs, de stevigheid van het model en het gemak waarmee je jouw eigen muziek kunt draaien op deze werkradio.

Productinformatie en features

Het is altijd mooi meegenomen wanneer een bouwradio beschikt over meerdere manieren om muziek te beluisteren. Zo ook de PerfectPro MyBox 2 bouwradio. Ten eerste is het mogelijk om FM radio te luisteren. Hiervoor dien je de antenne uit te klappen voor het beste bereik. Deze antenne is flexibel, zodat er nooit iets fout kan gaan mocht er onverhoopt iets gebeuren (bijvoorbeeld wanneer de radio omvalt). De tweede optie waarvoor je kunt kiezen is om een mp3 speler aan te sluiten door middel van een aux kabel, om op deze manier je eigen muziek af te kunnen spelen.

Gebruiksvriendelijkheid

Bouwradio’s zijn speciaal gemaakt voor werkplekken. Dit houdt in dat ze robuust zijn en niet snel kapot gaan. Zo ook deze bouwradio van PerfectPro. Door de metalen beugels die om de radio heen zijn verwerkt, kan het toestel behoorlijk wat incasseren. Daarnaast is de antenne flexibel en ook water, stof en vuil zullen de radio niet kunnen beschadigen.

Accu radio

Wanneer je op een werkplaats aan de slag gaat, kan het zijn dat je niet continu op dezelfde plek werkt. Dankzij het lichte gewicht van 1,5 kilo, een draadloze accu en een handvat is deze bouwvakkersradio gemakkelijk naar een andere plek te tillen. Een andere manier waarop deze bouwradio het de gebruiker makkelijker maakt, is het feit dat je jouw eigen 5 favoriete radiozenders kunt instellen. Hierdoor hoef je niet meer op zoek te gaan naar de juiste frequentie, één druk op de knop en je luistert naar één van je favoriete radiozenders.

Specificaties PerfectPro MyBox 2

PerfectPro MyBox 2 bouwradio

Een aantal van de belangrijkste specificaties van de PerfectPro MyBox 2 worden hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • FM radio met antenne voor een beter bereik
  • Eigen muziek kan afgespeeld worden door een mp3 speler op de bouwradio aan te sluiten aan de hand van een aux kabel
  • Stevig design dat bestand is tegen onder andere water en vuil
  • Gebruikt een accu, maar aansluiten op netstroom is tevens een mogelijkheid
  • Goedkoop dankzij de compactheid, gemakkelijk te verplaatsen door het lichte gewicht