PerfectPro Lunchbox 2 bouwradio

PerfectPro Lunchbox 2 bouwradio kopen? | Maak je klussen en projecten tot een feestje en veel meer! Geniet ongestoord van je gewenste muziek tijdens het klussen en je zal snel merken: je kan niet meer zonder je Lunchbox 2. Dit knappe staaltje muziekgereedschap heeft veel meer in z’n mars dan de naam wellicht doet vermoeden. Lees snel verder hoe hij jouw werk perfect aanvult en gemakkelijker maakt!

Bij het ontwerpen van de Lunchbox 2 is PerfectPro uitgegaan van jouw muziek, jouw benodigdheden en jouw werkvloer. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een prachtige en goedkope bouwradio. Schakel snel en probleemloos tussen je favoriete radiozenders en je eigen playlists. Er zijn maar weinig dingen die de radio niet kan. Zin in muziek, maar staat een collega vlakbij te boren? Geen punt, de krachtige speaker in het midden van het design spreekt boekdelen. Bij deze werkradio weet je één ding zeker: de Lunchbox 2 voorziet jou en je collega’s in je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid arbeidsvitamines.

PerfectPro Lunchbox 2 bouwradioProductinformatie en features

De main speaker van deze markante bouwradio is een afgemeten 12,5 cm in omtrek. De speaker is daarmee meer dan alleen omvangrijk; hij is uiterst krachtig. Omgevingslawaai gooit niet langer roet in het eten als jij en je collega’s doorwerken op de beat van je favoriete playlists. Over je favoriete playlists gesproken: ook daar zorgt de Lunchbox 2 bouwradio voor. Heb je een smartphone, iPad of andere device met een aux ingang? Dan sluit je deze direct aan op de bouwradio met behulp van een aux kabel. Simpel en snel! Zo luisteren jij en je collega’s naar eigen playlists, opgeslagen tracks en afspeellijsten van streamingsdiensten. Speel de favoriete tunes van jou en je collega’s en zie de sfeer op de werkvloer direct toenemen. Een welkome aanvulling op elke werkvloer!

Gebruiksvriendelijkheid

De Lunchbox 2 is voorzien van alle gemakken omtrent radio, eigen muziek en de invloeden van de werkvloer. Zo is hij omgevingslawaai voor met zijn krachtige 12,5 speaker, maar kan hij eveneens tegen een flinke stoot. Zo loopt hij geen gevaar als hij een keer omvalt of omgestoten wordt. Dat is te danken aan zijn uitstekende behuizing, flexibele antenne en robuuste beschermkooi.

Extra functies

Producent PerfectPro geeft de bruikbaarheid van de Lunchbox 2 nog een extra impuls met de flexibele antenne en de bestendigheid tegen water. Zo weert de radio zich ook prima in waterig weer of een regenbui. Deze sterke eigenschappen koppelt PerfectPro aan een gewicht van slechts 3 kg. Daarmee blijft de radio uiterst draagbaar en neem je ‘m moeiteloos mee naar je volgende klus!

Specificaties PerfectPro Lunchbox 2

De PerfectPro Lunchbox 2 bouwradio is een uitkomst voor professionals op de werkvloer. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de radio op een rijtje:

  • Prima ontvangst van radiosignalen
  • Heel all round in bruikbaarheid, van functies tot bestendigheid en gewicht (3 kg)
  • Lawaai heeft geen kans dankzij prachtige en krachtige speaker van 12,5 cm in omtrek
  • Sla je 5 favoriete radiozenders op in het systeem
  • Speel je eigen muziek en playlists af met een aux kabel

Je krijgt standaard een handleiding van deze bouwradio meegeleverd.