PerfectPro Handsfree 2 bouwradio

PerfectPro Handsfree 2 bouwradio kopen? | De PerfectPro Handsfree 2 is een uitstekende en redelijk betaalbare bouwradio die gebruikersvriendelijkheid en digitale mogelijkheden moeiteloos aan elkaar koppelt. Zo luister je naast radio naar muziek via je smartphone, laptop én tablet. Via Bluetooth heb je nog meer opties. Je streamt je muziek dan uit je eigen playlists of vanaf zelfgekozen streamingdiensten. De bouwradio is bovendien helemaal hands free te gebruiken. Je activeert de Handsfree 2 namelijk met batterijen of via de kabel. Makkelijk opgelost dus wanneer er geen stopcontacten aanwezig zijn in de nabijheid van je werkplaats!

PerfectPro Handsfree 2 bouwradioProductinformatie en features

De PerfectPro Handsfree 2 bouwradio blinkt uit in meerdere opzichten: geluidskwaliteit, digitale opties en handsfree gebruik. Dankzij de DAB+ tuner heb je een mooi, helder en kraakvrij geluid bij het afspelen van de radio. Helemaal ruisvrij. Even genoeg van al die radio DJ’s en reclames? Is het tijd om door te werken met je eigen muziek op de werkvloer? Top! Dan kan je muziek streamen vanaf smartphones, laptops en tablets. Daarnaast speelt de werkplaatsradio eenvoudig muziek af van USB sticks.

Gebruiksvriendelijkheid

De Handsfree 2 is dan ook een knap staaltje muziekgereedschap en dat gaat verder dan enkel het professionele design. Sinds haar oprichting in 2004 is PerfectPro gespecialiseerd in de ontwikkeling van werkradio’s voor jou als professional. Deze specialisatie vind je ook terug in de hoge geluidskwaliteit en bedieningsgemak! PerfectPro biedt jou als vakman zoveel mogelijk keuze met haar complete assortiment in muziekgereedschap. Dus heb jij liefde voor muziek op de werkvloer? Dan is de Handsfree 2 DAB+ werkradio een solide, veelzijdige keuze voor jouw projecten!

Specificaties PerfectPro Handsfree 2

Dit zijn een aantal van de belangrijkste eigenschappen van deze bouwradio op een rijtje:

  • Gebruiksvriendelijkheid en professioneel design
  • De radio kan muziek afspelen van USB sticks, streaming diensten, smartphone, tablet en laptops
  • Bluetooth functies
  • Kraakhelder geluid dankzij DAB+
  • Handsfree; ideaal voor als er geen stopcontact in de buurt is!

Bij bestelling van de PerfectPro Handsfree 2 ontvang je een handleiding, 6 NiMH 8000mAh batterijen en een handige telescopische antenne. Deze onderdelen worden standaard meegeleverd.