PerfectPro DigiTube bouwradio

PerfectPro DigiTube bouwradio kopen? | Je herkent een PerfectPro DigiTube uit duizenden dankzij zijn typische design. Een alleskunner bovendien. De DAB+ tuners zorgen voor een mooi en rond digitaal geluid. Digitale ontvangst is dus kraakhelder en ruisvrij. Jouw favoriete radiozenders galm je moeiteloos verspreid over de gehele werkplaats. De PerfectPro bouwradio beschikt daarnaast ook over ingebouwde Bluetooth functies. Deze functies zet je in voor draadloze streaming van jouw playlists, maar ook het opnemen van je smartphone via deze functies is een mogelijkheid!

Professionals prijzen het warme en volle geluid van de PerfectPro DigiTube. Dat warme en volle geluid dankt de radio aan zijn Neodymium speaker. Het design van deze werkradio is ontworpen met de karakteristieken van de werkvloer in gedachten. Zo kan de radio, ondanks zijn geringe gewicht, tegen een stootje en gebruik je de radio met of zonder snoer.

PerfectPro DigiTube bouwradioProductinformatie en features

De PerfectPro DigiTube is een alleskunner omdat hij uitblinkt in functionaliteit. De bouwradio is, zeker in vergelijk met vele andere bouwradio’s, klein van stuk. Maar vergis je niet: zijn geluid is groots. De robuuste radio heeft een digitale DAB+ tuner zodat jij optimaal plezier beleeft aan je favoriete radiostations. Heb je toch meer zin in je eigen playlists? Uitstekend! Koppel je smartphone aan de radio via Bluetooth en ben je eigen DJ tijdens je bouwprojecten! Draadloos streamen was zelden zo eenvoudig. De kwaliteit van het geluid is bovendien uitstekend te noemen! En dat is niet zonder reden. Deze betaalbare bouwradio is uitgerust met een prachtige Neodymium speaker en dat geeft je gegarandeerd een mooie output die vast en zeker ook gewaardeerd wordt door jouw collega’s.

Gebruiksvriendelijkheid

Dankzij zijn geringe omvang én gewicht laat de PerfectPro DigiTube zich makkelijk meenemen en verplaatsen op de bouwplaats. Bovendien ben je niet afhankelijk van stekkers en stopcontacten, dankzij de meegeleverde batterijen. Dit zijn NiMh-batterijen en ze zijn bovendien oplaadbaar. Hierdoor kan je je gebruiksvriendelijke DigiTube zonder moeite meenemen naar elke denkbare plek op de werkplaats. Op volledig opgeladen batterijen draait de DAB+ bouwradio tijdens je gehele werkdag. De radio weegt 0,9 kg.

Extra functies

Hoewel de Neodymium speaker in het oog springt voor de liefhebber, biedt de bouwradio ook extra functies bij het opladen van zijn eigen batterijen. Zo kan je de 6 meegeleverde oplaadbare NiMh-batterijen gebruiken voor draadloos gebruik. Heb je ze leeg gespeeld? Dan laad je ze gewoon op terwijl je verder geniet van de radio via netstroom.

Specificaties PerfectPro DigiTube

Dit zijn de belangrijkste specificaties van de PerfectPro DigiTube op een rijtje:

  • Zeer heldere ontvangst van radio dankzij een digitale DAB+ tuner
  • Een Neodymium speaker die je een werkelijk prachtig geluid levert
  • Ook je eigen playlists stream je draadloos via de Bluetooth functies
  • Je gebruikt de DigiTube zowel draadloos als op netstroom; batterijen opladen kan tijdens afspelen op netstroom
  • Met de DigiTube wordt standaard een user manual, een adapter en 6 AA batterijen meegeleverd

Belangrijk om te vermelden is dat deze bouwradio geen opties tot docking voor iPhones of iPods heeft