PerfectPro DAB+ Pro bouwradio

PerfectPro DAB+ Pro bouwradio kopen? | Door veel tevreden professionals al een uitkomst genoemd en geroemd voor de uitstekende prijs kwaliteit verhouding: de PerfectPro DAB+ Pro is een sterk staaltje muziekgereedschap. Dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid, duidelijke interface en grote, duidelijke knoppen kan iedereen deze werkradio moeiteloos bedienen. Geen poespas, maar muziek om bij door te werken! Zo boek jij optimale vooruitgang tijdens je projecten. Die assistentie kan je PerfectPro prima toevertrouwen.

Productinformatie en features

PerfectPro DAB+ Pro bouwradioMet de PerfectPro DAB+ Pro heeft PerfectPro wederom een mooi model bouwradio op de markt gebracht. Hierbij springen allereerst de combinatie tussen functionaliteit en design voor de werkvloer in het oog. Het stevige design met retro touch oogt misschien wat kunstig, maar vergis je niet. De DAB+ bouwradio is zeer bestendig én kan tegen een stootje. Geen werkvloer is deze radio te ruw.

Deze markante werkplaatsradio met een bescheiden gewicht van 1,5 kg heeft een lichte retro uitstraling. Het radiosignaal dat je ontvangt is uiterst zuiver met behulp van de digitale DAB+ tuner. Je favoriete radiostations zoek je simpel en eenvoudig op naam en kan je opslaan in het geheugen. Even zin in je eigen tunes op de werkvloer? Alles dat je nodig hebt is een aux kabel en een smartphone. Zo is je werkdag voorzien van gevarieerde muziek en radio hoe en wanneer jij dat wilt. De bouwradio is eenvoudig mee te nemen naar de werkvloer en terug naar huis.

Gebruiksvriendelijkheid

Terwijl deze werkradio je moeiteloos een hele werkdag van muziek en achtergrondsfeer voorziet, is de output ook van uitstekende kwaliteit. Dat geldt voor zowel de radio als voor je eigen muziek vanaf een smartphone of ander device. Het enige dat je nodig hebt voor laatstgenoemde is een aux kabel. Houd je ook van de radio? Dan biedt de interface van de DAB+ Pro je de optie om je 5 favoriete radiozenders op te slaan in het geheugen.

Extra functies

Gaat het er soms stevig aan toe op jouw werkvloer? Geen punt! De radio is bestendig tegen allerlei vuil, stof en regen en is uiterst gemakkelijk in het gebruik en verplaatsing dankzij zijn lichte gewicht. Met de DAB+ Pro gaat niet alleen je muziek erop vooruit, maar geef je tevens de werkvloer een stijlvolle lift met een retro touch! Vind je dit belangrijk, dan is dit misschien wel de beste bouwvakkersradio voor jou!

Specificaties PerfectPro DAB+ Pro

De PerfectPro DAB+ Pro voorziet jou dus van je favoriete muziek tijdens je arbeidsvitamines! Dit zijn de belangrijkste features van deze bouwradio op een rijtje:

  • Je ontvangt een mooi en zuiver radiosignaal dankzij DAB+ tuner
  • Moeiteloos je eigen muziek afspelen aan de hand van je aux kabel en je smartphone
  • Je treft een gemakkelijke interface waarmee je onder andere radiostations op naam zoekt en je 5 favoriete zenders kan opslaan in het geheugen
  • Mooi én sterk design dat vuil, stof en zelfs regen moeiteloos afweert
  • Deze radio werkt op batterijen en netstroom

Belangrijk om te vermelden voor jou is dat de DAB+ Pro geen muziek streamt via Bluetooth. Je krijgt bij dit product standaard een handleiding meegeleverd.