PerfectPro DAB+ Mate bouwradio

PerfectPro DAB+ Mate bouwradio kopen? | Geen bouwterrein is te veel voor de PerfectPro DAB+ Mate! Producent PerfectPro ontwierp de DAB+ Mate met grote zorgvuldigheid, zodat de features van deze bouwradio overeenkomen met jouw wensen en behoeften op de bouwplaats. Dat zie je dan ook direct terug in de karakteristieke, stevige behuizing van de bouwradio en zijn flexibele antenne. Zo weet je zeker dat deze bouwradio een stootje kan hebben. Mocht de radio een keer omvallen, geen punt! De flexibele antenne is praktisch onbreekbaar.

Diezelfde zorgvuldigheid komt ook terug in het kraakheldere radio signaal en de extra radiozenders die je kan ontvangen. Dat maakt de digitale DAB+ tuner mogelijk. Bovendien kun je je eigen muziek van meerdere meters afstand naar de werkradio toe streamen. Zo kan je zelfgekozen muziek streamen én je telefoon op een veilige plek bewaren.

Perfectpro DAB plus Mate bouwradioProductinformatie en features

De DAB+ Mate heeft dus alles in huis voor de bouwradio die perfect op jouw wensen is afgestemd. Het design is zowel flexibel als stevig, zodat de bouw radio alle klappen van de werkvloer opvangt wanneer nodig. Ook handig zijn de meegeleverde batterijen! Zo neem je de DAB+ Mate overal moeiteloos mee naartoe en gebruik je de radio ook op plaatsen waar geen stopcontact beschikbaar is. Bovendien laad je de batterijen op terwijl je de bouwradio gebruikt via het stopcontact! Super efficiënt dus!

Gebruiksvriendelijkheid

Dankzij de ingebouwde DAB+ tuner ontvang je een helder radiosignaal en extra radiostations. Heb je favoriete zenders en DJ’s? Je slaat met de interface eenvoudig 5 zenders naar voorkeur in, zodat je snel switcht tussen je favoriete programma’s op de radio. Wil je na een tijdje toch liever weer terug naar je eigen playlists? Verbind dan de werkplaatsradio met je smartphone via de slimme Bluetooth functie. Het bereik van de radio met je smartphone loopt op tot maar liefst 10 meter. Zo kun je je telefoon op een veilige plek bewaren terwijl je van de muziek geniet op de bouwplaats!

Specificaties PerfectPro DAB+ Mate

De PerfectPro DAB+ Mate wordt door professionals geroemd om het superheldere geluid. Zowel bij binnen- als buitenprojecten. Ook de prijs kwaliteit verhouding wordt aangehaald als één van de grootste pluspunten. Een DAB+ bouwradio van topkwaliteit voor de actieve professional. Dit zijn de belangrijke features nog eens op een rijtje:

  • Erg stevige behuizing tegen het opvangen van klappen en een flexibele antennen die niet breekt bij omvallen
  • Je ontvangt kraakhelder radiogeluid
  • Verbinden van een smartphone kan eenvoudig via de Bluetooth functie, die tot op 10 meter afstand verbonden blijft met behoud van geluidskwaliteit
  • Het is mogelijk zowel de batterijen als je smartphone op te laden tijdens gebruik; de smartphone laadt je op via de USB poort

Daarnaast is de PerfectPro radio ook uiterst gebruiksvriendelijk en relatief licht van gewicht. Belangrijk om te vermelden is dat de radio geen muziek afspeelt vanaf USB sticks. Je krijgt standaard 6NiMH 4000 mAh batterijen meegeleverd.

1 reactie op “PerfectPro DAB+ Mate bouwradio”

  1. Hallo,
    Ik heb deze bouwradio nu ruim een jaar en wil even melden dat hij uitstekend bevalt! Hij wordt gebruikt in de werkplaats, maar gaat ook soms mee naar de bouw. De geluidskwaliteit is super helder en de radio zelf is erg stevig. Aanrader!

Reacties zijn uitgeschakeld.