PerfectPro DAB+ Box 2 bouwradio

PerfectPro DAB+ Box 2 bouwradio kopen? | Optimaal genieten van muziek op de werkplaats dankzij de PerfectPro DAB+ Box 2. Door het kraakheldere geluid van de digitale radio, storingsvrij dankzij de DAB+ tuner, zal de bouwradio overal goed klinken. Ook wanneer het luidruchtig is op de werkplaats zal de muziek nog steeds goed hoorbaar zijn dankzij de functies van deze bouwradio. Zo is er de Dynamic Loudness functie, speciaal er op gericht dat de PerfectPro Dab+ Box 2 goed hoorbaar blijft onder elke omstandigheid. Dankzij het hogere uitgangsvermogen van de versterker is deze bouwradio geschikt voor elke werkplaats, hoe luid het werk ook is dat hier wordt uitgevoerd.

Niet alleen kun je digitale radio ontvangen met de PerfectPro Dab+ Box 2, ook FM radio en eigen muziek is mogelijk via Bluetooth. De keuze is dus ruim wanneer je kiest voor deze bouwplaatsradio vol features. En ook niet onbelangrijk voor een bouwradio: hij is goed stevig en kan tegen een behoorlijk stootje. Ook tegen regen en stof is deze radio goed bestand, ideaal dus voor elke werkplaats.

Productinformatie en features

PerfectPro DAB+ Box 2 bouwradio

In totaal kun je op vier manieren naar muziek luisteren. Ten eerste de ouderwetse manier: FM radio. Daarnaast kan digitale radio beluisterd worden aan de hand van de DAB+ tuner. Niet alleen is het geluid kraakhelder en het signaal ruisvrij, maar daarnaast is het aantal radiozenders dat je via deze manier vindt groot. Tevens is het mogelijk om eigen muziek te beluisteren. Dit kan op twee manieren: via Bluetooth of aan de hand van een aux kabel, om zo je eigen mp3 speler aan te sluiten op de bouwradio.

Daarnaast valt de DAB+ Box 2 bouwradio van PerfectPro op dankzij de verbeteringen aan de versterkers en luidspreker. Ten eerste de versterker, welke een hoger uitgangsvermogen heeft. Ook is de luidspreker vernieuwd, optimaal voor een kraakhelder geluid op hoog volume. Voeg daar de Dynamic Loudness functie en een betere scheiding van treble en bass aan toe, en je hebt een uitstekende bouwradio in handen.

Gebruiksvriendelijkheid

De accu van de DAB+ bouwadio oplaadbaar. Eén oplaadbeurt gaat ongeveer de gehele werkdag mee, alhoewel dit natuurlijk variabel kan zijn. Geen zin in radio maar wil je jouw eigen muziek beluisteren via de werkradio? Geen probleem, via Bluetooth is het een fluitje van een cent om een connectie te leggen tussen de radio en jouw smartphone. Check het menu van Bluetooth en scroll totdat je DAB+ Box 2 ziet. Alle andere functies spreken voor zich, deze radio is erg inventief en gebruiksvriendelijk.

Specificaties PerfectPro DAB+ Box 2

Een aantal van de belangrijkste specificaties van deze bouwradio voor je op een rijtje:

  • Zowel FM radio als DAB+ digitale radio
  • Bluetooth en aux ingang voor eigen muziek via smartphone of mp3 speler
  • Opladen aan de hand van NiMH batterijen (4 x C)
  • Speakers met verhoogd uitgangsvermogen, vernieuwde luidsprekers, Dynamic Loudness functie en een verbeterde scheiding van treble en bass zorgen voor een fantastische luisterervaring
  • Er is een USB stroomuitgang van 5V waaraan een mobiele telefoon opgeladen kan worden