PerfectPro bouwradio

Direct de beste PerfectPro bouwradio’s vergelijken?

PerfectPro bouwradio

PerfectPro bouwradio kopen? | De beste werkradio voor professionals

Waar andere bouwradio fabrikanten maar een enkele of een paar bouwradio’s op de markt brengen, heeft PerfectPro een groot assortiment aan radio’s. Van grote, robuuste radio’s met een vol geluid en sterke beschermkooi tot kleine, draagbare modellen die je aan je riem kunt dragen: er is zeker een geschikt model voor jou. Welke bouwradio je ook kiest, met een bouwradio van PerfectPro ben je verzekerd van een apparaat dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kun je genieten van een prachtig klinkend geluid, klus na klus.

Over PerfectPro

Er zijn audiofabrikanten die hun radio’s in een robuuste verhuizing verpakken, en er zijn merken van power tools die ook bouwradio’s maken. PerfectPro is geen van beide: het Britse merk legt zich sinds 2004 volledig toe op de productie en verkoop van bouwradio’s. Dat betekent dat je bij de fabrikant veel meer keuze hebt uit modellen, waaronder ook kleine, draagbare modellen naast de standaard bouwradio’s die je stevig neerzet op de bouw- of werkplaats. Bovendien is de kwaliteit uitstekend, zowel wat betreft beschermende eigenschappen als audiokwaliteit.

Kenmerkend voor een PerfectPro bouwradio

De werkradio’s van PerfectPro komen er in veel verschillende series. Er zijn radio’s en muziekspelers in zeer compacte afmetingen, die je als zelfstandige werker aan je riem mee kunt nemen. Dan zijn er nog de volwaardige radio’s om neer te zetten, zodat iedereen van een muziekje kan genieten. Deze komen in midden- en volledige grootte. Daarbij maakt het bedrijf ook allerlei toevoegingen voor hun radio’s, zoals een losse antenne, of een draag- en beschermhoes. Daarnaast is er een Bluetooth-speaker in het assortiment, zonder ingebouwde tuner.

Bouwradio’s van gecertificeerde kwaliteit

PerfectPro zegt niet alleen dat ze radio’s van topkwaliteit maken: het bedrijf heeft ook de certificaten om het te bewijzen. Veel van hun bouwradio’s hebben een TÜV- en een GS-certificering. Een keuring en certificering door de TÜV-instantie betekent dat de bouwradio’s voldoen aan strenge normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. De aanvullende certificering van GS (Geprüfte Sicherheit) is het resultaat van een tweede strenge keuring volgens Duitse veiligheidseisen voor de werkplaats.

Overzicht PerfectPro bouwradio’s

De series bouwradio’s van PerfectPro zijn grofweg in te delen in drie segmenten: draagbaar en compact, een middenmaat, en grote bouwradio’s. De kleine en draagbare modellen zijn zeer geschikt voor als je in je eentje aan het werk bent en/of veel op en neer loopt. De middenmaat komt goed tot zijn recht in een werkplaats of klein stuk bouwgrond, en de grote modellen kunnen goed een grote bouwplaats met het lawaai van veel power tools overstemmen. Je kunt dus het beste de verschillende typen bouwradio’s vergelijken.

Draagbare bouwradio’s van PerfectPro

Ben je zelfstandig monteur, timmerman of een ander soort klusser? Dan moet je vaak in je eentje in een ruimte aan de slag. Voor jou is het dan fijn als je bij een klusje een muziekje kunt opzetten. Om je kwetsbare smartphone te sparen, kun je veel beter een robuuste, compacte en draagbare zakradio van PerfectPro meenemen. Deze zet je gemakkelijk neer, of hang je aan je riem. Zo’n compacte werkradio is klein, maar het geluid is subliem. Goed verkopende modellen zijn bijvoorbeeld de PerfectPro BlueTube, MyBox 2 , DAB+ Pro, UBOX 400R, Slim 2, Slim 3, PerfectPro Powerplayer en de Soloworker DAB+.

PerfectPro Soloworker DAB+ Bluetooth

Wil je graag een compacte bouwradio kopen? Een goed voorbeeld van een compacte bouwradio is de Soloworker DAB+ Bluetooth. Deze hang je aan je riem, jaszak of zet je neer tijdens het klussen. Of je nu een installatieklus uitvoert, of in de cabine van een hoogwerker zit. Dankzij de grote antenne en DAB+ tuner zorgt de Soloworker DAB+ Bluetooth altijd voor een kristalhelder geluid.

Belangrijkste eigenschappen van de Soloworker DAB+ Bluetooth

 • Luidsprekervermogen: 1,5 watt
 • Radio-ontvangst: FM, DAB+
 • Aantal speakers: 1 (mono)
 • IP-certificering: IP65
 • Connectiviteit: bluetooth, 3,5 mm mini-jack ingang, aansluiting voor hoofdtelefoon

 

PerfectPro DigiTube

De DigiTube werkradio is geschikt voor een volledig digitale ontvangst van je favoriete radiostation met de ingebouwde DAB+ tuner. Het toestel is klein en weegt maar 0,9 kg, maar kan toch een mooi, vol en helder geluid voortbrengen met een mono speaker van 5.000 mW. Deze werkradio kun je ook gebruiken om met bluetooth muziek van bijvoorbeeld je telefoon af te spelen. Verder is de DAB+ radio voorzien van een heldere lcd-display, zodat je precies kunt zien welke radiozender er speelt.

Belangrijkste eigenschappen van de DigiTube

 • Luidsprekervermogen: 5 watt
 • Radio-ontvangst: FM, DAB+
 • Aantal speakers: 1 (mono)
 • IP-certificering: IP65
 • Connectiviteit: bluetooth, 3,5 mm mini-jack ingang

 

Middenmaat- en grote bouwradio’s van PerfectPro

Hoor je graag een muziekje in de werkplaats, of buiten op de bouwplaats? Een werkradio heeft veel te verduren: stof, regenspetters, zand en vuil. En dan is er ook nog het lawaai van machines om te overstemmen. Gelukkig zijn de middenmaat- en grote bouwradio’s perfect voor deze klus uitgerust. Met krachtige speakers en hoogwaardige tuner (zoals bijvoorbeeld de RockHart BT, Dab+ Box 2, Handsfree 2, Teamplayer, WorkMan 2SolidDigital, DAB+ Mate, UBOX 500R, USBBOX 2, Teambox TBX1 en de ToughBox 2 kun je goed hoorbaar en zonder ruis naar de radio luisteren. En dankzij een superstevige, robuuste behuizing staat deze PerfectPro bouwradio altijd stabiel en kan tegen een stootje.

PerfectPro Rockbox 2

De PerfectPro Rockbox 2 is een uitstekende bouwradio uit de compact-serie. Hij heeft alles aan boord wat je van een moderne radio op de bouwplaats mag verwachten: connectiviteit via bluetooth, rds-informatie op het display en een DAB+ tuner. Dankzij de robuuste behuizing staat hij overal veilig. Daarnaast kan deze PerfectPro bouwradio ook prima tegen stof, vuil en spatwater. En de bediening? Het bedienen van de radio doe je met stevige en vuilafstotende rubber knoppen, dus gewoon tussen het werken door.

Belangrijkste eigenschappen van de Rockbox 2

 • Luidsprekervermogen: 7,5 watt
 • Radio-ontvangst: FM, DAB+
 • Aantal speakers: 1 (mono)
 • IP-certificering: IP65
 • Connectiviteit: Bluetooth, 3,5 mm mini-jack ingang

 

PerfectPro Workstation 2

De Workstation 2 is een populair model dat dankzij een stevig frame zowel op de grond als op een werkbank kan staan. En natuurlijk geeft deze werfradio dankzij de vormgeving het geluid in stereo, met twee hoogwaardige luidsprekers. De telescopische antenne kan alle signalen goed ontvangen, waar dan ook. En met de DAB+ tuner geniet je van een superhelder, kraak- en ruisvrij geluid. Via bluetooth sluit je tot wel 8 apparaten aan voor je eigen muziek.

Belangrijkste eigenschappen van de Workstation 2

 • Luidsprekervermogen: 20 watt
 • Radio-ontvangst: FM, DAB+
 • Aantal speakers: 2 (stereo)
 • IP-certificering: IP65
 • Connectiviteit: Bluetooth, usb, 3,5 mm mini-jack ingang, aansluiting voor hoofdtelefoon
PerfectPro Soloworker DAB+ Bluetooth bouwradio werkradio

PerfectPro bouwradio: Soloworker DAB+ Bluetooth​

Soloworker DAB+ Bluetooth​

Kenmerken Soloworker DAB+

 • Werkt zowel op netstroom als op een accu (accuduur 6 tot 8 uur)
 • Haarscherp geluid dankzij het digitale DAB+ signaal
 • Bluetooth ontvanger voor het streamen van muziek vanaf je telefoon
 • Prima af te lezen helder display met zenderinformatie
 • Behuizing van slagvast ABS kunststof en spatwaterdicht

Voor een prijs rond de 125 Euro krijg je een erg kleine, handzame en mooie DAB+ radio met Bluetooth die zeer geschikt is voor gebruik tijdens verschillende werkzaamheden.” – Bouwradiovergelijken.nl

PerfectPro DAB+ Pro

Kenmerken DAB+ Pro

 • Digitale DAB+ tuner wat zorgt voor een ruisvrij radiosignaal
 • Aux ingang voor bekabelde aansluiting van een mp3 speler
 • Voorzien van een netstroom aansluiting, maar werkt ook op batterijen
 • Geen Bluetooth aanwezig om muziek mee te streamen

“Ben je op zoek naar een goedkope bouwradio? Voor 100 Euro heb je een voordelig geprijsde en robuuste bouwradio met plek voor 5 DAB voorkeuze zenders.” – Bouwradiovergelijken.nl

Perfectpro DAB+ Pro bouwradio werkradio

PerfectPro bouwradio: DAB+ Pro

PerfectPro Workstation 2 bouwradio werkradio

PerfectPro bouwradio: Workstation 2​

PerfectPro Workstation 2

Kenmerken Workstation 2

 • Via Bluetooth stream je gemakkelijk muziek van een ander apparaat
 • Ruisvrij radiosignaal mogelijk gemaakt door de digitale DAB+ tuner
 • Het geheugen biedt ruimte voor 8 Bluetooth apparaten
 • Robuust alsmede regen-, stof- en vuilbestendig
 • Stroomvoorziening via netstroom of batterijen

“Voor een prijs iets onder de 200 Euro kom je in het bezit van een goede, robuuste en veel verkochte bouwradio met DAB+ Bluetooth.” – Bouwradiovergelijken.nl

PerfectPro bouwradio kopen?

Overtuigd van een Perfectpro werkradio? Middels onderstaande button kun je eenvoudig een bouwradio kopen!