PerfectPro BlueTube bouwradio

PerfectPro BlueTube bouwradio kopen? | Dankzij de PerfectPro BlueTube zal het nooit meer stil zijn op de werkplaats! Deze bouwradio van het merk PerfectPro is anders dan andere bouwradio’s. Ten eerste is de PerfectPro BlueTube een stuk compacter en kleiner van formaat in vergelijking met de standaard bouwradio’s, welke normaliter groot van stuk zijn. Daarnaast is deze radio vooral gericht op het afspelen van eigen muziek vanaf een mp3 speler of smarthphone. Via de speakers van de BlueTube kun je geen AM/FM of digitale radio afspelen. Ten slotte valt dit apparaat op vanwege de telefonische functies die het bezit: het is mogelijk om handsfree te bellen en wanneer je gebeld wordt krijg je het inkomende nummer te zien op de display.

Productinformatie en features

De muziek die je wilt afspelen kan op twee manieren verkregen worden. In de eerste plaats is het mogelijk om aan de hand van Bluetooth een connectie te leggen tussen de PerfectPro BlueTube en jouw smartphone. Op deze manier speel je draadloos muziek af. Het afspelen gebeurt middels Bluetooth versie 4.0. Ten tweede is het mogelijk om gebruik te maken van een aux kabel, welke je gebruikt om een mp3 speler aan te sluiten op het apparaat. Vervolgens kun je jouw eigen mediabibliotheek afspelen op de BlueTube bouwradio.

PerfectPro BlueTube bouwradioIngebouwde accu

Deze goede bouwradio beschikt over een ingebouwde Lithium – Polymeer accu, welke ook wel bekend staat als ‘long player’ vanwege het feit dat deze lang meegaat. Gemiddeld gaat deze accu 24 tot 30 uur mee. Mits aangesloten, kan deze accu opgeladen worden tijdens het afspelen van de muziek. Het hebben van een accu in combinatie met de compactheid en algehele geringe grootte van de BlueTube zorgt er voor dat dit apparaat gemakkelijk te vervoeren is. Daarnaast is het tevens mogelijk om het apparaat bij je eigen persoon te dragen, bijvoorbeeld in een broek- of borstzak. Ook is de BlueTube waterdicht, waardoor het apparaat geschikt is voor gebruik buiten of op de werkplaats.

Gebruiksvriendelijkheid

De PerfectPro BlueTube bouwradio beschikt over een aantal voordelen die dit apparaat erg gebruiksvriendelijk maken. De werkradio stel je gemakkelijk in te stellen dankzij het bedieningsmenu dat in meerdere talen beschikbaar is. Acht apparaten sla je op in het Bluetooth geheugen en dankzij een USB stroomuitgang van 5V is het mogelijk om je mobiele telefoon op te laden aan de hand van de BlueTube. Daarnaast kun je dit toestel ook als telefoon gebruiken. Zowel om te bellen als om te ontvangen. Het verlichte display maakt het bekijken van de info op het scherm erg eenvoudig.

Specificaties PerfectPro BlueTube

Hieronder worden een aantal van de belangrijkste eigenschappen van deze PerfectPro werkradio uitgelicht:

  • Muziek vanaf je eigen telefoon speel je af met een een draadloze verbinding via Bluetooth
  • Aan de hand van een aux kabel sluit je jouw mp3 speler aan op het apparaat
  • Maakt gebruik van een ingebouwde accu, welke 24 tot 30 uur mee kan gaan
  • Kan als telefoon gebruikt worden, zowel om te bellen als om te ontvangen
  • Gemakkelijk te verplaatsen door de compacte grootte