Nedis AM/FM bouwradio

Een goede bouwradio aanschaffen? Er zijn heel veel verschillende bouwradio soorten op de markt verkrijgbaar. Het is aan jou om te bepalen wat aan jouw wensen voldoet en hoe jij je werkzaamheden zo aangenaam mogelijk kunt maken. Bij het vinden van een goede werkplaatsradio is het belangrijk om te kijken naar de opties die de diverse modellen bieden. De Nedis AM/FM bouwradio is een voorbeeld van een betaalbare werkradio waar je dagelijks gebruik van kunt maken. Hier lees je alles over dit apparaat en wordt het makkelijk om een keuze te maken.

Nedis AM/FM bouwradioNedis AM/FM bouwradio

De Nedis AM/FM bouwradio is een stevige bouwradio die heel goed gebruikt kan worden op een bouwterrein. Wil je muziek luisteren met een bouwradio, dan kun je met dit model luisteren naar AM/FM radiozenders die je kunt afstemmen via de draaiknop. Ook is het met deze stevige bouwplaatsradio mogelijk om een smartphone, tablet of laptop via de AUX-ingang aan te sluiten. Daarnast is het goed om te weten dat de luidspreker van dit toestel waterbestendig is. Ideaal wanneer het ineens een beetje begint te miezeren.

In de doos

  • Nedis AM/FM bouwradio
  • Handleiding

Installatie van de Nedis bouwradio

Het kost nauwelijks tijd om de Nedis AM/FM bouwradio in gebruik te kunnen nemen. Dit kan vrijwel direct nadat je de werkplaatsradio hebt ontvangen. Je hoeft alleen nog maar de antenne op de bouwradio te plaatsen en het genieten kan beginnen. Deze bouwradio van Nedis wordt standaard geleverd met een handleiding waardoor het makkelijk wordt om belangrijke informatie op te zoeken over de werking van de bouwradio.

Technische specificaties

  • Geluidssysteem: Stereo
  • Type stroomvoorziening: Accu/batterij, Netstroom
  • Bluetooth: Nee

Bediening en onderhoud

De Nedis bouwradio heeft een eenvoudige bediening. Via de draaiknop aan de voorzijde kun je afstemmen tussen verschillende radiozenders. Ook zit er een volumeknop aan de voorkant waarmee je het geluid kunt aanpassen. Wil je muziek van jouw smartphone of tablet luisteren via de Nedis AM/FM bouwradio? Dat kan dankzij de AUX-ingang op de bouwradio. Met de aanschaf van deze bouwplaatsradio ben je verzekerd van een onderhoudsarme bouwradio. De sterke radio kan goed tegen een stootje en is waterbestendig. Het is wel slim om de radio na gebruik goed op te bergen.

Voor- en nadelen

De stevigheid van de Nedis AM/FM stratenmakersradio is een belangrijk voordeel van dit apparaat. De radio heeft een stevige behuizing en is voorzien van stootranden. Het handvat maakt het een stuk makkelijker om de Nedis bouwradio te verplaatsen. Daarnaast is de luidspreker waterbestendig en kun je dus ook op vochtige plekken naar de radio of je eigen muziek luisteren. Er zitten helaas ook enkele nadelen aan de Nedis AM/FM bouwradio. Deze werkradio is niet voorzien van een bluetooth functie waarmee je muziek van je smartphone draadloos kunt streamen via de radio. Daarnaast wordt dit apparaat geleverd zonder batterijen en zonder voedingsadapter; deze moet je nog apart aanschaffen.

Conclusie

Met de Nedis AM/FM bouwradio kies je voor een prima doch goedkope bouwradio die is voorzien van de meest belangrijke functies. Wel zijn er nog uitgebreidere modellen op de markt en kan dit model van de fabrikant worden gezien als een basismodel voor een aangename prijs. Een vergelijkbaar model is bijv. de Caliber WorkXL1.