Makita DMR115 bouwradio

Met een bouwradio kun jij je werkomgeving een stuk aangenamer maken. Ieder bouwterrein en iedere werkplaats wordt een stuk gezelliger met een bouwplaatsradio. Je hebt altijd je favoriete radiozender op de achtergrond en daarnaast zijn er heel wat mogelijkheden om uit te kiezen. Er zijn verschillende soorten bouwradio’s te koop, dus het is niet altijd eenvoudig om de beste bouwradio te kiezen. Met de Makita DMR115 kies je voor een bouwradio die niet alleen werkt op netstroom, maar ook op accu. Zo luister je altijd en overal naar je favoriete zenders. Ontdek hier alle belangrijke informatie over dit toestel.

Makita DMR115Makita DMR115 bouwradio

De Makita DMR115 bouwradio is een echte aanwinst voor iedere bouwplaats. Je profiteert van goede geluidskwaliteit en daarnaast is het heel gemakkelijk om van radiozender te switchen. Een uitgebreide werkradio zoals deze uitvoering biedt heel wat mogelijkheden, zoals de optie om je eigen muziek te streamen vanaf je smartphone. De stevige bouwplaatsradio ontvangt zowel FM-zenders als DAB en DAB+ wat betekent dat je hierdoor extra veel zenders tot je beschikking hebt, elke dag opnieuw.

In de doos

  • Makita DMR115
  • AC Adapter
  • Handleiding

Installatie van de Makita DMR115

De installatie van het apparaat is erg gemakkelijk en snel te regelen: het kost je nauwelijks tijd. Wanneer je de werkradio binnenkrijgt kun je deze vrijwel meteen gaan gebruiken. Je krijgt altijd een handleiding meegeleverd waarin belangrijke informatie staat van het model wat je hebt aangeschaft. Het is dan ook aan te raden om de handleiding goed te bewaren. Deze kan nog van pas komen.

Technische specificaties

  • Geluidssysteem: Stereo
  • Maximaal vermogen luidsprekers: 35 W
  • Type stroomvoorziening: Accu/batterij, Netstroom
  • Gewicht: 5,2 kg
  • Bluetooth: Ja

Bediening en onderhoud

De Makita werkplaatsradio is eenvoudig te bedienen. Deze bouwradio heeft aan de voorzijde een display met hieronder knoppen. Het is gemakkelijk om een radiozender te kiezen. Met de ronde knop onder het paneel kun je het volume aanpassen. Wanneer je jouw eigen muziek wilt luisteren kun je jouw smartphone via Bluetooth verbinden met de radio. Net als alle andere stratenmakersradio’s is de Makita DMR115 bestand tegen weer, wind en stof. Het is dan ook niet nodig om de bouwradio te voorzien van grondig onderhoud. Wel is het belangrijk om in de gaten te houden hoe lang de accu nog mee kan voordat deze opgeladen moet worden.

Voor- en nadelen

De Makita DMR115 heeft meerdere voordelen. Zo is het in de eerste plaats zeer gunstig dat je via Bluetooth je eigen muziek vanaf je smartphone kunt streamen via de radio. Daarnaast heb je dankzij het DAB+ signaal extra helder geluid zonder storingen. Verder heeft de werkplaatsradio een woofer aan de onderkant, waardoor je muziek dieper en rijker klinkt. Een nadeel van dit Bluetooth model is dat hij wordt geleverd zonder accu. Deze moet je dus zelf nog apart aanschaffen.

Conclusie

Met de Makita DMR115 kies je voor een bouwradio die zeer uitgebreid is. Je hebt goede geluidskwaliteit en daarnaast heb je extra veel zenders tot je beschikking. Dankzij de USB uitgang kun je met de bouwradio ook je smartphone opladen. Het toestel is om veel redenen een uitstekende keuze en misschien ook wel de beste bouwplaatsradio voor jou.