Makita DMR110 DAB+ bouwradio

Makita DMR110 DAB+ bouwradio kopen? | Het is genieten geblazen op de werkplaats met de bouwradio Makita DMR110 DAB+! Het hoeft dan ook nooit meer dag stil te zijn terwijl jij en je collega’s genieten van de kraakheldere output. Deze werkradio is geheel afgestemd op jouw voorkeuren terwijl jij hard doorwerkt aan jouw project. Wanneer je de werkradio activeert, merk je meteen hoe helder en ruisvrij het signaal van de radio is. Dat mooie geluid komt tot stand dankzij de digitale DAB+ tuner.

Makita DMR110 DAB plus bouwradioProductinformatie en features

Dankzij het ruisvrij radiosignaal via de digitale DAB+ tuner, de aux ingang en de krachtige speakers pomp je zonder enige moeite de muziek door omgevingsgeluid heen. Ook het sterke design valt direct op, want de radio is spatwaterdicht en stofbestendig met een IP waarde van maar liefst 64. Als je werkplaats zich buiten bevindt, is dat dus geen enkel punt. Ook bij slecht weer pompt de Makita DMR110 DAB+ bouwradio vrolijk door. De bouwradio zit als gegoten op elke werkvloer! Naast dat het toestel is uitgerust met een DAB+ tuner, sla je eenvoudig en direct je favoriete radiostations op in het geheugen en de interface van deze bouwradio. Zin in je eigen muziek? Top idee! Je sluit een smartphone aan via de aux ingang. Is er veel lawaai ter plekke? Ook daar heeft Makita aan gedacht. De krachtige speakers maken de muziek nog steeds hoorbaar ongeacht geluid uit de omgeving!

Gebruiksvriendelijkheid

Deze bouwradio van Makita is bovendien snel ge├»nstalleerd. Geen onnodige poespas op de werkvloer als je snel aan het werk wil dus. De interface, waarmee je onder andere je favoriete radiostations opslaat, is eveneens zeer gebruiksvriendelijk. Het apparaat werkt in principe op netstroom, maar kan ook werken op een reeks Makita accu’s. Deze accu’s kan je er direct of naderhand nog bij bestellen. De Makita DMR110 DAB+ bouwradio heeft een zeer sterk design en is niet alleen spatwaterdicht, maar ook uiterst bestendig tegen het zichtbare en onzichtbare stof op de werkvloer. Zowel bij zon als regen is deze bouwradio dus een uiterst steady keuze!

Specificaties Makita DMR110 DAB+

De DMR110 DAB+ is dus uiterst geschikt voor elke werkvloer met of zonder lawaai uit de omgeving, projecten die buiten plaatsvinden en voor het draaien van je eigen muziek. Dit zijn een aantal belangrijke specificaties van de werkplaatsradio op een rijtje:

  • Eenvoudig switchen tussen je eigen muziek en de radio
  • Krachtige speakers, de muziek is goed hoorbaar ondanks lawaai uit de omgeving
  • Gebruiksvriendelijke interface, je slaat je favoriete radiozenders gemakkelijk op
  • Een IP waarde van maar liefst 64, dus spatwaterdicht
  • Zeer stevig design, bestendig tegen stof
  • De radio kan zowel op netstroom als op accu’s werken, al wordt de bouwradio geleverd zonder accu
  • De bouwradio weegt 4 kg en krijgt een antenne, stroomadapter en handleiding standaard meegeleverd.