Makita DMR108 bouwradio

Makita DMR108 bouwradio kopen? | Muziek is een waardevolle toevoeging voor iedere werkplek. Niet alleen is het sfeer verhogend, maar het is een welkome afleiding die het werk gemakkelijker en sneller doet verlopen. Voor werkplaatsen zijn bouwradio’s dan ook essentieel. Echter moeten deze radio’s wel aan een aantal eisen voldoen, want niet elke radio is zomaar geschikt voor de werkplaats. Ten eerste moet de muziek goed klinken. Daarnaast moet de radio tegen een stootje kunnen, want een werkplek is geen plaats waar het er altijd zachtzinnig aan toe gaat. Ook moet een bouwradio bij een hard volume nog steeds goed klinken. Ten slotte moet het afspelen van radio dan wel muziek eenvoudig zijn voor de gebruiker. Is er een bouwradio die hieraan voldoet? Jazeker: de Makita DMR108 is misschien wel de beste werkradio voor jou.

Productinformatie en features

De Makita DMR108 maakt het je erg gemakkelijk om je eigen muziek af te spelen. Je kunt dit op twee manieren doen. De voornaamste manier, deze radio staat immers ook bekend als een Bluetooth bouwradio, is aan de hand van Bluetooth. Op deze manier leg je een verbinding tussen een smartphone en de radio, geheel draadloos. Op die manier kan jouw gehele muziekbibliotheek afgespeeld worden op de bouwradio. Daarnaast is het mogelijk om aan de hand van een aux kabel een mp3 speler aan te sluiten op het apparaat.

Makita DMR108 bouwradioStevige en mobiele bouwradio

Deze Makita bouwradio beschikt over 89 mm speakers die erg krachtig zijn, ideaal voor een luidruchtige werkplek. Door een goede mix van hoge tonen en lage tonen klinkt de muziek altijd goed uit de speakers van deze radio. Wat deze werkradio tevens geschikt maakt voor werkplekken is de stevigheid. Niet alleen is deze werkradio niet snel kapot te krijgen, tevens is de radio stof- en waterbestendig. Veel buitenwerk op werkplaatsen met een hoop afval en rotzooi is dus geen probleem voor deze werkplaatsradio. Ten slotte maakt het toestel gebruik van een accu. Hierdoor heb je geen gedoe met kabels en is de bouwradio over te plaatsen en naartoe te vervoeren. Deze mobiliteit en wendbaarheid is een absolute plus.

Gebruiksvriendelijkheid

De Makita DMR108 is eenvoudig te gebruiken, alle knoppen spreken voor zich en de display is altijd goed zichtbaar dankzij de belichting. Qua voeding heb je meerdere opties: je kunt voor de accu kiezen, maar indien nodig kan deze werkradio tevens aangesloten worden op netstroom. Daarnaast is het mogelijk om de eigen mobiele telefoon op te laden aan de hand van een beschikbare USB poort. Hierbij wordt wel aangeraden dit te doen wanneer de bouwradio aan het netstroom zit, anders wordt immers de accu van het apparaat sneller leeg gezogen.

Specificaties Makita DMR108

Hieronder de belangrijkste kwaliteiten van de Makita DMR108 bouwradio op een rijtje:

  • Muziek beluisteren kan aan de hand van een draadloze verbinding via Bluetooth of een mp3 speler aangesloten via een aux kabel
  • Speakers produceren een goed geluid dankzij de balans tussen hoge en lage tonen
  • Stevige bouwradio die tevens water- en stofbestendig is
  • Qua voeding kan zowel netstroom als een accu worden gebruikt
  • Inclusief USB poort, om een telefoon aan op te laden