Makita DMR107 bouwradio

Makita DMR107 bouwradio kopen? | Met zijn flitsende geluid en opvallende verschijning maakt de Makita DMR107 elke werkplaats tot een feestje. Dankzij zijn uitstekende design en bruikbaarheid maakt het de DMR107 niet uit of jouw werkplaats zich binnen of buiten bevindt. Wind, weer, stof of regen? Deze werkplaatsradio redt zich wel. En terwijl deze bouwradio weer en wind doorstaat, zorgt hij er voor dat jij en je collega’s ongestoord door kunnen werken onder het genot van hoge audio kwaliteit. Jouw werkdagen en projecten krijgen een lift dankzij een ruis- en storingsvrij radiosignaal en krachtige stereo speakers. De output van deze speakers is werkelijk om van te smullen, aangezien deze speakers erop ingesteld zijn dat er lawaai vanuit je omgeving op kan steken. De werkradio pompt jouw favoriete hits dwars door eventueel lawaai uit je omgeving heen. Denk daarbij aan luidruchtige gereedschappen. De Makita DMR107 is een uitstekende bouwradio voor allerlei soorten werkplaatsen.

Productinformatie en features

Makita DMR107 bouwradio

Heb jij ook gewoon behoefte aan goede muziek op de werkvloer? En merk jij ook dat je een stuk lekkerder doorwerkt aan je projecten als je op muziek kan klussen? Dan vinden jij en producent Makita elkaar in deze stijlvolle en krachtige DMR107. Eén van de grootste kwaliteiten van deze bouwradio is de afstemming op jouw omgevingsgeluid. Daarmee heeft Makita gezorgd voor een sterke set speakers die jou en je collega’s altijd voorzien van de muziek, ongeacht omgevingsgeluiden. Deze power dankt de radio aan zijn 2 x 3,5W stereo speakers. Deze bouwplaatsradio beschikt dus over een uitstekende geluidskwaliteit. Je profiteert van deze kwaliteit via radio en mp3-speler of iPod.

Voor de radiofunctie is een digitale tuner ingebouwd, waarmee je automatisch zenders kan zoeken en bovendien 5 favoriete radiozenders kan instellen. Dat scheelt je een hoop zoekwerk en dus heb je meer tijd over voor je project! De Makita bouwradio heeft zowel bereik op FM band als op AM band. Mp3-spelers en iPods sluit je eenvoudig aan via een aux kabel.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid en degelijkheid is het handelsmerk van de Makita DMR107. Zo heb je mogelijkheden voor radiomuziek én je eigen playlists, speakers die door lawaai heen pompen en een duurzame accu. Zo heb je maar liefst 35 uur lang plezier op 1 volledig opgeladen acculading bij een 5,0 Ah accu! Dat is pas duurzaam! Werkt op zowel netstroom als batterijen.

Een andere kwaliteit die eruit springt bij deze DMR107 is zijn weerstand bij spatwater, stof en bijvoorbeeld slecht weer. Deze bouwradio laat je nooit in de kou staan. De bouwradio heeft, naast een stevige behuizing, een symmetrisch ontwerp. Hierdoor kan de radio tegen een stootje én zet ‘m makkelijk weg op de werkvloer zonder dat deze in de weg staat. De flexibele antenne is eveneens handig! Ook de wekkerfunctie, timerfunctie en lcd kleuren display zijn gericht op jouw gemak en komen de bruikbaarheid van deze radio ten goede. De display is voorzien van achtergrondverlichting en helder weergegeven cijfers.

Specificaties Makita DMR107

Het moge duidelijk zijn dat de Makita DMR107 bouwradio een soort extra collega is op de werkvloer. Dit is grotendeels te danken aan zijn bruikbaarheid en de geluidskwaliteit die hij aflevert. Precies wat je van een collega mag verwachten! Dit zijn de belangrijkste specificaties op een rijtje:

  • Uitstekende audio kwaliteit dankzij krachtige speakers, die kwaliteit dwars door lawaai heen leveren
  • Mogelijkheden voor zowel radio als mp3-spelers of iPods, laatstgenoemden via een aux kabel
  • Super degelijk, sterke behuizing, slechts 4,6 kg in gewicht
  • Maar liefst 35 uur aan luisterplezier op 1 volle accu en werkt ook op netstroom
  • Bestand tegen regen, stof en vuil
  • Gericht op gebruiksvriendelijkheid

Je krijgt standaard een antenne, stroomadapter en handleiding meegeleverd. Belangrijk om te vermelden is dat je de accu apart dient aan te schaffen. Een van de beste bouwradio’s van dit moment!