DeWalt ToughSystem bouwradio

DeWalt ToughSystem Radio + XR lader kopen? | Iedereen die een DeWalt ToughSystem Radio op zijn of haar pad treft, weet vrijwel onmiddellijk: dit is meer dan een bouwradio. Professionals zijn erg trots op hun DeWalt apparaat na aanschaf, omdat het een apparaat van topkwaliteit is, de radio een uitzonderlijke geluidskwaliteit levert en (niet in de laatste plaats) veel bekijks van collega’s trekt.

De DeWalt ToughSystem Radio + XR lader is dan ook een bijzonder model, die zijn excentrieke verschijning koppelt aan pure functionaliteit. Zo kan de werkradio andere DeWalt accu’s opladen, zoals die van een DeWalt boormachine. De bouwradio kan daarnaast prima tegen een stootje, op en buiten de werkvloer, en biedt daarnaast mogelijkheden voor het draaien van gevarieerde muziek. Het geluid van de radio is uiterst krachtig dankzij onder andere subwoofers. Zijn functionaliteit krijgt nog een extra dimensie door de ingebouwde opbergruimte.

DeWalt ToughSystem Radio plus XR lader bouwradioProductinformatie en features

Deze bouwradio van DeWalt onderscheidt zich duidelijk op het vlak van output. Het krachtige geluid van zowel radio als je eigen muziek is toe te dichten aan de speakers die verspreid over 360 graden zenden en de 2 moderne subwoofers. Je geluid is niet alleen krachtig en kraakhelder, maar ook voorzien van een bas waar de gemiddelde dance club jaloers op is. Dankzij deze 360 graden output is de muziek dan ook uitstekend hoorbaar vanaf elke positie op de werkvloer. De ingebouwde en moderne DAB+ tuner zorgt er bovendien voor dat je een prachtig en ruisvrij radiogeluid kan afspelen. Even zin in je eigen muziek? Switch dan eenvoudig naar je smartphone via de Bluetooth functie of via een aux kabel. Je speelt dan je eigen liedjes, albums of playlists af. Zo krijgen je werkzaamheden een extra impuls.

Extra functies

DeWalt heeft met dit robuuste model alles in het werk gesteld om jouw arbeid zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. De ToughSystem Radio + XR lader denkt namelijk ook nog aan jouw andere gereedschappen! Zo bevindt zich onder de gele klep nog een schappelijke opbergruimte, een USB poort zodat je je telefoon kan opladen en een XR lader. Met de XR lader kan je de accu’s van andere DeWalt gereedschappen opladen, zoals boormachines.

Specificaties DeWalt ToughSystem Radio + XR lader

Met de Toughsystem bouwradio haal je een kanjer in huis. Deze robuuste DAB+ bouwradio werkt op netstroom en is ook voorzien van een XR lader. Bovendien is de behuizing afstotend voor water en stof. Dit zijn de belangrijkste features van deze moderne, multifunctionele radio op een rijtje:

  • Je streamt eenvoudig muziek vanaf je smartphone; draadloos via Bluetooth en met draad via een aux kabel
  • De output van het geluid is bijzondere krachtig door de 360 graden speakers en subwoofers voor de bas; geen verlies van kwaliteit bij hogere volumen
  • Je laadt ander DeWalt gereedschap op terwijl je de radio gebruikt; ook biedt de radio opbergruimte voor gereedschappen
  • Bijzonder design en een zeer sterke behuizing

Belangrijk om te vermelden is dat je ander gereedschap kan opladen, maar er geen accu meegeleverd wordt voor de radio zelf. Standaard wordt een handleiding Toughsystem Radio + XR lader meegeleverd.