DeWalt DCR027-QW bouwradio

DeWalt DCR027-QW bouwradio kopen? | Reken de DeWalt DCR027-QW gerust tot één van je beste arbeidskameraden op de werkvloer. De sfeer gaat er altijd op vooruit plus je kan altijd op deze werkradio vertrouwen! Wanneer je de bouwradio aanschaft en gebruikt, kom je snel genoeg tot deze conclusie. De bouwradio levert de juiste ambiance op de werkvloer, zendt een perfect ruisvrij radiogeluid uit en ook je eigen muziek stream je dankzij de Bluetooth functie.

De DCR027-QW zet zijn aangename geluidskwaliteit luister bij met de krachtige output. Deze output komt in de vorm van woofers en tweeters. Je krachtige geluid reikt moeiteloos over de hele werkplaats. Zo heb je vanaf elke positie plezier van deze werkplaatsradio. Professionals ondervinden de kwaliteit van DeWalt en vinden de DCR027-QW een prachtig model. Een model dat kwaliteit levert op de werkvloer zoals je die mag verwachten van de producent.

Productinformatie en features

DeWalt DCR027-QW bouwradioDeWalt staat bekend om het leveren van kwaliteit voor professionals. Dit model doet precies hetgeen je mag verwachten. De werkradio beschikt over dubbele woofers en tweeters, waardoor lawaai uit de omgeving geen roet in het eten gooit voor jouw luisterplezier. Wordt er bijvoorbeeld geboord? Geen punt! Je kan ongestoord blijven luisteren naar je favoriete radiozender of playlist door het geboor heen. Ideaal voor een drukke werkvloer met meerdere actieve collega’s om je heen! Daarnaast beschikt de radio over verschillende afspeelmogelijkheden. De kwaliteit van het radiosignaal is hoog dankzij de DAB+ tuner. Ruisvrij geluid gegarandeerd. Heb je even genoeg radioprogramma’s en DJ’s gehoord? Dan pomp je moeiteloos je eigen tunes krachtig door de woofers van de DeWalt DCR027-QW door de bouwplaats heen. Streamen gaat via de ingebouwde Bluetooth functie.

Gebruiksvriendelijkheid

De DeWalt bouwradio heeft zeer gebruiksvriendelijke features en laat zich gemakkelijk bedienen. Zijn functionaliteit reikt echter nog verder dankzij het design met twee geïntegreerde stopcontacten. Dit knappe staaltje muziekgereedschap beschikt dus over stopcontacten waar je je eigen gereedschap weer op aan kan sluiten. Opvallend en extra functioneel.

Extra functies

Naast de twee geïntegreerde stopcontacten kan de DeWalt DCR027-QW ook nog andere accu’s van DeWalt opladen. Zo laadt de DAB+ radio bijvoorbeeld de XR FLEXVOLT accu op. Via een special ingebouwde USB poort laadt je overigens ook eenvoudig je smartphone op. Dat kan prima tijdens het afspelen van muziek.

Specificaties DeWalt DCR027-QW

De DeWalt DCR027-QW is uitstekend geschikt voor elke professional op een werkvloer dankzij zijn veelzijdige features. Hierbij de belangrijkste eigenschappen van dit model op een rijtje:

  • Via de Bluetooth functie stream je je eigen muziek vanaf een ander apparaat en luister je naar je favoriete muziek op je werkplaats
  • Je output bestaat uit een krachtig en herkenbaar geluid dankzij dubbele woofers en tweeters; ideaal als je in een lawaaiige omgeving werkt
  • De radio is erg functioneel met twee ingebouwde stopcontacten en de feature om andere DeWalt accu’s te kunnen laden
  • Er wordt standaard een handleiding meegeleverd.

Belangrijk om te vermelden is dat er geen accu voor de werkradio zelf wordt meegeleverd.