DeWalt DCR019 bouwradio

DeWalt DCR019 bouwradio kopen? | Klaar je klussen nu met nog meer voldoening en plezier! De DeWalt DCR019 wordt door professionals op de werkvloer geroemd voor zijn compactheid, gebruiksvriendelijkheid, afspeelmogelijkheden en volume. Met deze bouwradio anticipeert DeWalt op het lawaai van jouw werkvloer. De ingebouwde speakers zijn daardoor sterk genoeg om omringend lawaai van bijvoorbeeld boren en zagen probleemloos te overstemmen. Dat maakt deze bouwvakkersradio een graag geziene collega op menig werkvloer!

Voorzie jezelf en je collega’s van je favoriete muziek met dit markante model. De radio is volledig ingesteld op de werkvloer. Zo kan hij gemakkelijk tegen een stootje. Je hoeft dan ook niet te schrikken als je er een keer tegen aan loopt of als het toestel eens omvalt. En minimaal net zo belangrijk: de DCR019 laat je moeiteloos schakelen tussen je favoriete radiozenders en je eigen muziekcollectie.

DeWalt DCR019 bouwradioProductinformatie en features

DeWalt investeert met dit model in een optimale beleving van zowel radio als je favoriete playlists op bijvoorbeeld je smartphone. Met de handige interface sla je simpel en snel je 10 favoriete zenders op als voorkeurszenders. Tussen deze zenders kan je switchen binnen een handomdraai. Dat scheelt je een hoop tijd met het zoeken naar de juiste frequenties. Zijn jij en je collega’s toe aan iets anders dan de radio? Speel dan je eigen collectie of playlist voor jou en je collega’s. Alles dat je hier voor nodig hebt is een aux kabel. Zo verbind je je mp3 speler, smartphone of andere device eenvoudig met de bouwradio en geniet je van je favoriete muziek. De enige vereiste is dat je device een aux uitgang heeft, zodat je deze kan inpluggen.

Gebruiksvriendelijkheid

Een van de grootste voordelen die de DeWalt DCR019 bouwradio jou als professional oplevert, is zijn power om omgevingslawaai vrij gemakkelijk te overstemmen. Werk je op een rumoerige of lawaaiige werkplek en wil je toch ongestoord genieten van je muziek tijdens je activiteiten? Dan doet deze bouwradio van DeWalt precies wat je van hem verlangt. Een fraaie bijkomstigheid is dat je muziek kwaliteit niet afneemt wanneer je het volume verhoogt. Daarnaast krijgt de gebruiksvriendelijkheid van dit model nog een extra impuls, dankzij de nauwkeurig ontworpen en beschermende kooi. Deze is om de werkplaatsradio heen gebouwd en beschermt jouw aankoop tegen vallen en omstoten. Dat is een voordeel op de drukke werkvloer, waar veel werkzaamheden plaatsvinden met of zonder zware materialen.

Extra functies

Dankzij deze kooi en zijn ontwerp kan deze werkradio dus gemakkelijk tegen een stootje. Naast deze functie, heeft de radio ook de ingebouwde voorkeursfunctie voor jouw radiozenders. Zo sla je altijd en overal je 10 favoriete radiozenders op in het systeem. Vervolgens schakel je moeiteloos en snel tussen je favoriete stations, DJ’s en programma’s. Doorlopend moeten zoeken naar de juiste frequentie behoort tot het verleden, waardoor dit misschien wel de beste werkplaatsradio voor jou kan zijn.

Specificaties DeWalt DCR019

De DeWalt DCR019 is dus een all-round bouwradio die jou met veel plezier je klussen over de finishlijn helpt. De belangrijkste eigenschappen van deze bouwradio op een rijtje zijn:

  • Volume stijgt boven lawaai op je werkvloer uit zonder kwaliteitsverlies van geluid
  • Je kan simpel en snel switchen tussen de radio en je eigen muziek
  • Eigen muziek luister je via een aux kabel en bijvoorbeeld een smartphone of mp3 speler
  • Dankzij de beschermende kooi kan deze radio tegen een stootje
  • Weegt slechts 2,8 kg

Je krijgt bij aanschaf van deze bouwradio standaard een stroomkabel meegeleverd.