DeWalt bouwradio

Direct de beste DeWalt bouwradio’s vergelijken?

DeWalt bouwradio

DeWalt bouwradio kopen? | Robuuste werkradio's

De naam DeWalt ken je misschien wel van hun gereedschap. Het merk maakt handgereedschap en zwaar gereedschap voor professionele klussers, maar ook voor doe-het-zelvers die stevig gereedschap in handen willen. DeWalt heeft daarnaast ook een lijn producten voor de muzikale omlijsting van het klussen. Met een bouwradio van DeWalt wordt het werken op de bouwplaats of in de werkruimte een stuk aangenamer. Je geniet van een uitstekend geluid en het laatste nieuws, uitgezonden over AM, FM of DAB+.

Over DeWalt

Goed gereedschap komt niet alleen maar uit Duitsland. DeWalt, een onderneming uit het begin van de 20e eeuw uit Pennsylvania, USA, laat zien dat ook aan de andere kant van de Atlantische oceaan uitstekend materiaal wordt vervaardigd. De eerste uitvinding van het bedrijf was een gemotoriseerde zaag, en het bedrijf is daarna blijven innoveren. Omdat de nadruk ligt op gemak en werkplezier voor professionele klussers, passen werkradio’s ook prima in het assortiment. Naast goed en ergonomisch gereedschap is er voor iedere klus immers nog een belangrijk ingrediënt: muziek voor onder het werken.

Gegarandeerde robuustheid

DeWalt brengt zijn producten op de markt met de belofte: guaranteed tough. De gereedschappen zijn dan ook klaar voor iedere klus, hoe zwaar ook. Voorzichtig hoef je niet met hun spullen om te gaan. Of het nu een boorhamer is, of een bouwradio: de producten kunnen tegen een stootje. De bouwradio’s van het Amerikaanse merk zijn dan ook opgewassen tegen de omstandigheden op een bouwplaats. Ze zijn vaak in een veilige rolkooi ingebouwd, en bestand tegen stof, vuil en regenwater. Zo heb je ook onder de zwaarste omstandigheden goede muziek bij je.

Kenmerkend voor DeWalt bouwradio’s

De bouwradio’s van DeWalt zijn net zo robuust en hoogwaardig als hun professionele klusgereedschap. De kenmerkende kleur geel van het merk zorgt ervoor dat een DeWalt bouwradio goed opvalt op de bouwplaats of in een werkloods. Natuurlijk vallen ze ook op door het goede geluid dat ze voortbrengen. Ze zijn stevig en makkelijk mee te nemen, dankzij een handig en ergonomisch handvat. Door twee hoogwaardige speakers krijg je overal een mooi geluid in stereo. De werkplaatsradio’s van DeWalt hebben vaak ook nog allerlei handige functies voor op de bouw, zoals een accu-stroomvoorziening en usb-poorten om je eigen apparaten, zoals je telefoon, op te laden.

Audio-accessoires van DeWalt

Naast complete bouwradio’s, waarmee je naar radio kunt luisteren op AM, FM of DAB+ of je eigen apparaat kunt aansluiten voor muziek, maakt DeWalt een paar handige accessoires voor audio-toepassingen. Hiermee kun je de mogelijkheden van je bouwradio van DeWalt (of andere audioapparatuur) uitbreiden. Zo kun je bijvoorbeeld ook een losse bluetooth-speaker kiezen, als je geen behoefte hebt aan een ingebouwde radiofunctie. Of wil je juist een bestaand apparaat van bluetooth-connectiviteit voorzien? Met de DCR002-XJ Bluetooth ontvanger, die je aansluit op een 3,5 mm audio-ingang, verander je iedere radio in een bluetooth speaker!

DeWalt accusysteem

Het elektrisch gereedschap van de fabrikant loopt vaak op een accu. Ze heeft dan ook een eigen, uitwisselbaar accusysteem ontwikkeld, waarmee je onderling de accu’s van apparaten kunt uitwisselen. Je hoeft er dus niet steeds een onnodige, extra accu bij te kopen. Ook een DeWalt bouwradio kun je met een accu van stroom voorzien, zodat je ook als er geen netstroom of generator is, naar de radio kunt luisteren. Naast radio’s zijn er ook combi-apparaten, welke behalve als radio ook als acculader kunnen dienen. Die moet je dan natuurlijk wel aansluiten op netstroom of een generator.

Overzicht DeWalt bouwradio’s

De bouw- en werkplaatsradio’s van DeWalt zijn er voornamelijk in de middelgrote, staande variant met twee speakers voor stereoweergave van het geluid. Daarnaast zijn er ook handige combinaties van acculader en radio op de markt. Deze apparaten zijn een uitkomst voor individuele of een team van mobiele klusser die steeds aan de slag gaan met accugereedschap. Dit zijn echter meer dan capabele radio’s, die voorzien zijn van een DAB+ tuner en subwoofers voor een volle en krachtige bas.

DeWalt bouwradio ToughSystem Radio + XR lader

Hij ziet eruit als een gewone gereedschapskoffer, maar in de DeWalt ToughSystem Radio + XR lader zul je geen boormachine of schroevendraaier tegenkomen. Wat dan wel? Een DAB+ tuner voor een loepzuivere ontvangst van digitale radio, twee subwoofers voor een supergeluid op de bouwplaats, en een geïntegreerde acculader met opbergruimte voor bijvoorbeeld je telefoon. In de sterke ToughSystem behuizing blijft alles goed werken, ook als er stof of regenwater in het spel is. En met bluetooth kun je deze sound machine ook als externe speaker gebruiken voor je telefoon. Het is geen goedkope werkradio, maar hij stelt je zeker niet teleur!

Belangrijkste eigenschappen van de ToughSystem Radio + XR lader

 • Luidsprekervermogen: 40 watt
 • Radio-ontvangst: AM, FM, DAB+
 • Aantal speakers: 4 (satelliet) + 2 (subwoofer)
 • IP-certificering: IP54
 • Connectiviteit: Bluetooth, usb, 3,5 mm mini-jack ingang

 

DeWalt bouwradio DCR027-QW

De DCR027-QW is precies een bouwradio die je graag op de bouwplaats ziet. Stevig, veilig en met een prachtig geluid, voor een perfecte ondersteuning van iedere klus. Rondom wordt deze radio beschermd door vier stevige beugels, dus het is geen probleem als je deze per ongeluk omstoot. Aan de onderkant zit een handig compartiment met usb-lader, om veilig je telefoon op te kunnen laden aan deze muziekmachine. Ook het afspelen van mp3’s of streaming muziek gaat prima dankzij de connectiviteit via bluetooth. Deze radio is geschikt voor het ontvangen van de haarscherpe kwaliteit van DAB+.

Belangrijkste eigenschappen van de DCR027-QW

 • Luidsprekervermogen: 3,5 watt
 • Radio-ontvangst: FM, DAB+
 • Aantal speakers: 4 (stereo)
 • waterdichtheid: spatwaterdicht
 • Connectiviteit: Bluetooth, usb, 3,5 mm mini-jack ingang

 

DeWalt bouwradio DCR019

Wil je een basis bouwradio van zeer goede kwaliteit, maar zonder allerlei extra’s die je toch niet gebruikt? De DCR019 ontvangt helder en storingsvrij alle radiostations op FM en laat muziek in prachtig geluid, dankzij de hoogwaardige, ingebouwde luidspreker. Aan de achterkant plug je gemakkelijk een DeWalt accu in (niet meegeleverd), zodat je vrij bent om hem overal te gebruiken. Je kunt deze radio voorprogrammeren met 10 voorkeuzezenders. Luister je liever naar je eigen muziek? Deze radio heeft een audio-ingang met een 3,5 mm plug, zodat je er een extern apparaat op kunt aansluiten.

Belangrijkste eigenschappen van de DCR019

 • Luidsprekervermogen: niet opgegeven
 • Radio-ontvangst: FM
 • Aantal speakers: 1 (mono)
 • waterdichtheid: spatwaterdicht
 • Connectiviteit: Bluetooth, usb, 3,5 mm mini-jack ingang
DeWalt ToughSystem Radio plus XR lader bouwradio 2

DeWalt bouwradio: ToughSystem Radio + XR lader

ToughSystem Radio + XR lader

 • Luidsprekervermogen: 40 watt
 • Radio-ontvangst: AM, FM, DAB+
 • Aantal speakers: 4 (satelliet) + 2 (subwoofer)
 • IP-certificering: IP54
 • Connectiviteit: Bluetooth, usb, 3,5 mm mini-jack ingang

Deze robuuste DAB+ werkradio heeft een vermogen van 40 watt en met 2 subwoofers geniet je van een mooi basgeluid. Muziek speel je desgewenst af via bluetooth of met behulp van een een aux kabel. De werkplaatsradio werkt op netstroom of accu’s en heeft een XR lader.” – Bouwradiovergelijken.nl

DeWalt bouwradio kopen?

Overtuigd van een DeWalt werkradio? Middels onderstaande button kun je eenvoudig een bouwradio kopen!