Denver WR-40 bouwradio

Denver WR-40 bouwradio kopen? | De Denver WR-40 doet een professional herinneren aan de kracht van muziek tijdens het werken: het stimuleren van werklust en creativiteit. Een bouwradio is dan ook een absolute aanwinst voor de sfeer op jouw werkvloer. Zowel jij en collega’s kunnen met de Denver WR-40 ongestoord doorwerken terwijl je geniet van muziek in premium output.

Schakel daarom vanaf je eerstvolgende klus de hulp in van dit fraaie muziekgereedschap. Luister direct en snel naar alle FM radiostations. De WR-40 is niet alleen een frisse verschijning dankzij zijn opwekkende design. Het is eveneens een robuust model werkradio dat als gegoten zit op elke werkvloer. Professionals complimenteren de eenvoud en bediening van de WR-40. Een all-round model en zeer bruikbare radio. Bovendien is het apparaat eenvoudig te verplaatsen vanwege zijn geringe omvang en lichte gewicht.

Denver WR-40 bouwradioProductinformatie en features

Bij dit model heeft producent Denver duidelijk het praktische van de werkvloer als vertrekpunt genomen. Zo zijn de goedkope bouwvakkersradio en haar radioprogramma’s een graag geziene gast op menig werkvloer. De FM radiostations ontvang je dan ook moeiteloos met dit model. Hebben jij en je collega’s even zin in iets anders dan de gebruikelijke radio? Ook dan komt dit muziekgereedschap van pas. Je hebt dan namelijk nog een optie en dat is de aux ingang. Hiermee sluit je direct en snel een smartphone, mp3-speler of andere geluidsdrager met aux uitgang aan op de Denver WR-40. Zo spelen jij en je collega’s ook je eigen favoriete hits en opgeslagen playlists af via de speakers van de bouwradio. Voor zowel de radio als voor je eigen muziek beschikt de bouwradio over een prima geluidskwaliteit als output.

Gebruiksvriendelijkheid

Deze Denver bouwradio heeft degelijkheid als handelsmerk. De radio speelt radio en je eigen muziek af via prima speakers en werkt op zowel batterijen als netstroom. Je verplaatst de werkradio eenvoudig en snel met het handige handvat aan de bovenzijde. De radio beschikt tevens over een stevige behuizing en kan dus tegen een stootje. Daarnaast is de werkplaatsradio spatwaterdicht, maar enkel op het moment dat je de radio op batterijen gebruikt. Met zijn lichte 2,6 kg laat de bouwradio zich eenvoudig wegzetten of manoeuvreren.

Specificaties Denver WR-40

Dankzij de Denver WR-40 bouwradio schakel je dus eenvoudig tussen je favoriete radiozenders en je favoriete playlists. Ontvang daarnaast alle FM radiostations, zodat jouw werklust en creativiteit op peil blijven gedurende een actieve dag werken. Dit zijn de belangrijkste features van de WR-40 op een rijtje:

  • Ontvangst van alle FM radiostations
  • Je speelt daarnaast ook je eigen muziek en playlists af via een aux kabel; alle geluidsdragers met een aux uitgang zijn in principe compatibel
  • Het toestel werkt op zowel batterijen als netstroom
  • Licht en laat zich makkelijk verplaatsen, mede dankzij het handvat en design
  • De radio is spatwaterdicht op batterijen
  • Standaard wordt er een stroomadapter meegeleverd