Bosch GML50 Powerbox 360 Deluxe bouwradio

Bosch Bouwradio GML50 Powerbox 360 Deluxe bouwradio kopen? | Als je op zoek bent naar een stevige bouwradio met het kwalitatief meest hoogstaande geluid, dan is de Bosch Bouwradio GML50 Powerbox 360 Deluxe de bouwradio die je zoekt. Dit is de eerste werkradio die beschikt over zowel een ingebouwde woofer als 50W Surround Sound. Waar je ook staat op de werkplaats, van de muziek zul je altijd kunnen genieten. Daarnaast is het voor een bouwradio van belang dat deze stevig is en bestand is tegen de omstandigheden van een bouwplaats. En ook dit geldt voor de Bosch bouwradio. Dankzij het aluminium frame om de radio heen kan deze werkradio flink incasseren. Uit tests is gebleken dat je deze bouwradio van negen meter hoogte kunt laten vallen zonder dat de radio er schade aan overhoudt. Kortom, robuuster dan de Bosch Bouwradio GML50 Powerbox 360 Deluxe worden ze niet gebouwd. Een va n de beste werkplaatradio’s van dit moment!

Productinformatie en features

Bosch GML50 Powerbox 360 Deluxe bouwradioAan de hand van deze werkplaatsradio kan er geluisterd worden naar AM/FM radio. Daarnaast kan ook eigen muziek beluisterd worden. Dit kan via drie manieren: via een aux kabel, USB of een SD kaart. De kwaliteit van het geluid dat deze radio produceert is hoogstaand. Dat komt door de aanwezigheid van een 50 watt subwoofer en vier speakers die het geheel 360 graden door de werkplaats verspreiden. Waar je ook staat, je kunt op hoog volume genieten van kwalitatief hoogstaand geluid. Een ander pluspunt aan de GML50 Powerbox 360 Deluxe is het feit dat deze zowel op netstroom als op de accu werkt. Let hierbij wel op dat je de accu apart moet kopen, want deze zit niet bij de werkradio inbegrepen. De accu heeft een accuspanning van 14,4V tot 18,4V Li-lon.

Gebruiksvriendelijkheid

De Bosch GML50 Powerbox 360 Deluxe valt te omschrijven als erg gebruiksvriendelijk. De knoppen spreken voor zich: zo zie je eenvoudig wat bijvoorbeeld de volumeknop is en waar de andere functies zitten. Op het display is allerlei relevante informatie te vinden, van de frequentie van de radiozender tot aan het huidige volume. Tevens wordt een afstandsbediening bijgeleverd, zodat je niet elke keer naar de radio hoeft toe te lopen wanneer je bijvoorbeeld de volume ietwat wilt aanpassen. Ten slotte is het voor de gebruiker erg fijn dat deze Bosch bouwradio zowel op netstroom als op de accu kan functioneren. Mocht het onverhoopt een keer gebeuren dat het opladen vergeten wordt, zit je niet gelijk een dag zonder muziek. En dat is wel zo fijn!

Specificaties Bosch Bouwradio GML50 Powerbox 360 Deluxe

Door de krachtige speakers beschik je over een stratenmakersradio die door de hele werkplaats goed hoorbaar is, zelfs wanneer je bijvoorbeeld met luide gereedschappen werkt. Dankzij het stevige frame en de bescherming tegen water en stof kan deze radio alle omstandigheden van een werkplaats goed aan. Hieronder kun je meer lezen over de belangrijkste specificaties van deze bouwradio:

  • AM/FM radio of eigen muziek via aux kabel, USB of SD kaart
  • Robuuste aluminium frame die de radio perfect beschermt
  • 50 watt subwoofer en vier speakers
  • 360 graden geluid
  • Kan zowel op de accu als op netstroom aangesloten worden