Bosch GML20 Powerbox 360 bouwradio

Bosch GML20 Powerbox 360 bouwradio kopen? | Ben een muziekheld bij je collega’s. Presenteer de Bosch Bouwradio GML20 Powerbox 360 op je werkvloer en geef je creativiteit en werklust een impuls. Een fijne bouwradio voor professionals, die bovendien tegen een stootje kan en een uiterst fijne geluidskwaliteit als output levert. Ongeacht klus of project, met de GML20 Powerbox 360 luisteren en zingen zelfs je collega’s mee met de nummers.

Vanaf het moment dat je deze Bosch werkradio aanschaft, weet je: dit is vanaf nu het eerste en laatste stuk gereedschap dat klaarstaat. Zelfs bij de kleinste klussen is deze kameraad niet meer te missen. Bosch verzorgt met deze bouwradio een fraai staaltje muziekgereedschap voor de professional op de werkvloer.

Productinformatie en features

Bosch Bouwradio GML20 Powerbox 360 bouwradio

Verlicht je werkzaamheden onder het genot van volume, geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Dankzij de 20 watt subwoofer en de 4 aanvullende speakers geniet je van ieder genre tijdens je werk. Bovendien is de keuze reuze als het gaat om de muziek. Ben je fan van de radio en haar DJ’s of ga je na een tijdje toch liever voor je eigen playlists? Beide kan, en dankzij deze radio klinken beide keuzes in optima forma.

De Bosch GML20 Powerbox 360 tilt het begrip ‘robuust’ naar een heel nieuw level! Zo is bewezen dat de radio zelfs een val van 9 meter hoogte overleeft! Wauw! Het speciaal ontworpen en verende aluminium frame vangt iedere klap moeiteloos op. Tel daar bij op dat de radio eveneens bestand is tegen externe elementen zoals stof en spatwater. Ideaal voor elke werkplaats, onder alle omstandigheden! Deze goedkope stratenmakers radio doet waarvoor je ‘m aanschaft.

Gebruiksvriendelijkheid

Het toestel is duidelijk ontworpen met de werkvloer in gedachte. Dat zie je terug in de gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn er niet veel radio’s die een val van 9 meter (!) overleven. Deze Bosch GML20 Powerbox 360 overleeft het wel. Bovendien voorzien van uitstekende geluidskwaliteit en aux in kabel. Daarmee biedt de bouwradio van Bosch jou als professional een alternatief op het kraakheldere radiosignaal. Koppel de aux kabel aan een smartphone of andere device en luister lekker naar je eigen muziek.  Verder is de werkplaatsradio voorzien van een helder display. Door de haast onbreekbare eigenschappen van dit model en daarbij horende materialen is het gewicht relatief hoog, met 10,2 kg.

Specificaties Bosch GML20 Powerbox 360

De Bosch GML20 Powerbox 360 bouwradio staat voor power, doorzettingsvermogen en een verbeterde sfeer op de werkvloer. Hierbij de belangrijkste specificaties van dit model op een rijtje:

  • Is zeer robuust en stevig, dankzij aluminium frame; overleeft vallen van 9 meter (!) hoog
  • 20 watt subwoofer en 4 aanvullende speakers zorgen voor uitstekende kwaliteit van de output
  • Prima radio ontvangst en daarnaast opties via aux ingang en USB voor het afspelen van je eigen muziek en playlists
  • Is beschermd tegen elementen zoals stof en spatwater
  • Je krijgt standaard een aux in kabel en handleiding meegeleverd