bouwradio merken

Direct de beste bouwradio merken vergelijken?

Bouwradio merken

De beste bouwradio merken | Bij het kopen van een bouwradio stuit je op veel verschillende types, maar ook merken. Maar wat is nu het beste bouwradio merk? Er zijn diverse fabrikanten die allemaal de beste bouwradio aan jou willen verkopen. De beste bouwradio merken die wij vergelijken zijn allemaal stuk voor stuk van prima kwaliteit, waarbij er voor ieder budget een mooie werkradio te vinden is. Naast Sangean bouwradio’s heb je de keuze uit de volgende merken.

PerfectPro bouwradio

PerfectPro ontwikkelt en produceert werkradio’s voor vakmensen. De toestellen zijn bouw- en werkplaatsbestendig, voorzien van een slagvaste ABS kunststof behuizing en rolbeugels voor optimale bescherming.

Bosch bouwradio

Bosch werkradio's zijn van goede kwaliteit. Bij Bosch kun je terecht voor een bouwradio op netstroom, maar ook voor een accu bouwradio. Zo geniet je overal van je favoriete muziek.

Makita bouwradio

Makita staat bekend om haar uitermate stevige en kwalitatief goede tuinmachines. Om tijdens het klussen van radio/muziek te kunnen genieten kun je kiezen uit diverse goede Bluetooth en DAB+ werkradio's.

Metabo bouwradio

Goede geluidskwaliteit en een mooi design zijn kenmerkend voor een bouwradio van Metabo. De Metabo Powermaxx RC WildCat is aan te sluiten op netstroom, maar functioneert ook uitstekend met accu.

DeWalt bouwradio

DeWalt produceert robuuste en stootbestendige werkradio’s. Je kunt kiezen voor een bouwradio met FM ontvangst of je kunt een bouwradio kopen waarmee je een digitaal radiosignaal kunt ontvangen.

Audisse bouwradio

Met de Audisse Shokunin accu bouwradio koop je een systeem wat tegen een stootje kan. Daarnaast kun je verbinding maken via Bluetooth of Wifi zodat je tijdens het werk altijd de juiste deuntjes mee zingt.