Audisse Shokunin bouwradio

Audisse Shokunin bouwradio kopen? | Deze alleskunner onder de bouwradio’s zorgt dat je je geen moment hoeft te vervelen op de werkvloer! De draagbare radio lijkt op het eerste gezicht wellicht een standaard radio, maar zijn features gaan veel verder dan standaard. Zo geniet je van optimale geluidskwaliteit dankzij de klasse D versterker en Neodymium speakers. Deze twee onderdelen staan garant voor een mooi, helder en vooral krachtig geluid. Ideaal voor jou als professional op de werkvloer.

Bovendien stream je eenvoudig en draadloos muziek van een mobiele device via de Bluetooth functie. Ook je favoriete playlists streamen via Spotify was nog nooit zo eenvoudig via WiFi en een radio. Met een batterij die langer dan een werkdag meegaat en een ingebouwde accu neem je dit fraaie staaltje muziekgereedschap overal mee naar toe. De handige features gaan nog even verder, want de Audisse Shokunin heeft internet radio en is bestuurbaar via een app!

Audisse Shokunin bouwradioProductinformatie en features

De grootste pre’s van deze goede en goedkope draagbare bouwradio van hoogst professionele kwaliteit dringen om voorrang bij dit toestel. Natuurlijk is één van de meest vooraanstaande eigenschappen de kwaliteit van het geluid. Deze output maakt indruk dankzij de Neodymium speakers en de klasse D versterker. De bouwvakkersradio laat je dat krachtige uitgangsvermogen koppelen aan je favoriete tunes en een variatie aan afspeelmogelijkheden.

Extra functies

Deze mogelijkheden variëren van Bluetooth tot WiFi en Spotify. Zo stream je super snel en eenvoudig muziek vanaf een mobiel apparaat via Bluetooth. Draadloos uiteraard! Is er WiFi beschikbaar op de werkvloer? Dan benut je nog meer mogelijkheden van de Shokunin in jouw voordeel. Maak verbinding met WiFi en deze werkplaatsradio laat je muziek afspelen via Spotify Connect en je eigen Spotify playlists.

Nog een toffe, digitale feature: sta je hoog op een stijger en kun je even niet bij de radio maar wil je toch een ander liedje horen of het volume aanpassen? Open dan de Audisse Shokunin app op je telefoon en bedien de draagbare radio op afstand. Daarnaast is de Audisse Shokunin voorzien van uiterst degelijk design dat tegen een stootje kan. De draagbare stereo bouwradio van Audisse is prima bestand tegen elementen zoals vuil, regen en stof! Bovendien gaat de werkradio per volledig opgeladen batterij maar liefst 12 tot 16 uur mee.

Specificaties Audisse Shokunin

Naast de digitale mogelijkheden, speel je net zo gemakkelijk kraakheldere radio op je werkplaats. De Audisse Shokunin bouwplaatsradio is aangepast op jouw voorkeuren. Dit zijn de belangrijkste specificaties van deze DAB+ bouwradio op een rijtje:

  • Je ontvangt internetradio, DAB+, FM
  • klasse D versterker en Neodymium speakers
  • Je speelt je eigen muziek af via Bluetooth, Spotify Connect, internet en smartphones
  • De bouwradio ontvangt WiFi
  • Professioneel en stevig design
  • Standaard wordt er een antenne, handleiding en stroomkabel meegeleverd