Audisse Netbox bouwradio

Audisse Netbox bouwradio kopen? | De Audisse Netbox DAB+ bouwradio is een bijzonder staaltje design. De radio belichaamt het robuuste van de werkvloer en herbergt tegelijkertijd subtiele en digitale functies. Hiermee komt de betaalbare stratenmakersradio nauwkeurig tegemoet aan de wensen en behoeften die jij stelt aan een werkradio. Uiterst bestendig tegen klappen, schokken en invloeden van buitenaf. Daarnaast uiterst snel met het streamen van muziek, het ontvangen van WiFi en het draadloos verbinden van jou met de radio. De multifunctionaliteit van Netbox spreekt boekdelen voor de oplettende luisteraar. Zo is speciale app software geïntegreerd in het design van de Netbox.

Handig voor het op afstand bedienen terwijl jij bezig bent op bijvoorbeeld een steiger. Zijn er geen stopcontacten beschikbaar op de plaats van je klus? Geen enkel punt: de werkplaatsradio werkt net zo krachtig op de meegeleverde batterijen. Zijn deze volledig opgeladen, dan kun je er gerust van uitgaan dat je tot maar liefst 10 uur draadloos muziek kan draaien. Ruim genoeg voor een hele werkdag!

Productinformatie en features

Audisse Netbox bouwradioBreng jouw projecten op de werkvloer naar een next level. Deze moderne stijl radio is van een ander kaliber. De Audisse Netbox bouwradio met DAB+ tuner doorstaat wind en weer met zijn sterke behuizing en dankzij zijn slimme design hebben ook stof en vuiligheid geen kans om binnen te dringen. De Netbox maakt het beste van jouw mogelijkheden op de werkvloer. Stream moeiteloos en draadloos je eigen muziek vanaf een mobiel apparaat dankzij de ingebouwde Bluetooth optie. Is er WiFi beschikbaar? Ook daar heeft Audisse aan gedacht! Zo verbind je via het apparaat met Spotify Connect en speel je direct je Spotify playlists af, zodat je van je eigen muziek kan genieten terwijl je doorklust.

Gebruiksvriendelijkheid

De Audisse werkradio is uiterst handig in gebruik en daarmee gebruiksvriendelijk voor professionals. Het toestel is zeer draagbaar en kan daarnaast tot 10 uur lang draadloos muziek en radio afspelen. Ideaal voor de werkplaats waar geen stopcontacten aanwezig kunnen of mogen zijn. Zo heb jij tijdens je project toch het comfort van je muziek. Daarnaast is de Audisse bouwradio prima bestand tegen stof, vuil en zelfs regen.

Extra functies

Neem alleen al de WiFi functie, waardoor je de mogelijkheid krijgt tot verbinding met hotspots en netwerken. Dat is een hele prettige feature! Zo luister je bijvoorbeeld naar duizenden online radiozenders via WiFi. Bovendien biedt Audisse je de mogelijkheid om je DAB+ werkplaatsradio met alle bovenstaande functies te besturen op afstand. Het enige dat je hoeft te doen om deze feature vrij te spelen, is het downloaden van de app. Ideaal wanneer je op steigers of andere stellages werkt.

Specificaties Audisse Netbox

De Audisse Netbox is duidelijk bijzondere bouwradio. Meer dan alleen veelzijdig: alle features en specificaties maken een verschil voor jou als professional. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen op een rijtje:

  • DAB+ radiosignaal en draadloos muziek streamen vanaf je eigen mobiele toestel via Bluetooth functie
  • Het toestel is zowel op netstroom als draadloos te gebruiken
  • De bouwradio laat je verbinden met WiFi zodat je eenvoudig luistert naar bijvoorbeeld via Spotify Connect of naar duizenden radiozenders online
  • Op afstand bestuurbaar en weegt 3,7 kg

Je krijgt bij de Netbox standaard 6 batterijen, een stroomkabel en een handleiding meegeleverd.