Audisse bouwradio

Direct de beste Audisse bouwradio’s vergelijken?

Audisse bouwradio

Audisse bouwradio kopen? | made by PerfectPro

Als je denkt dat een bouwradio geen eigentijdse hifi kan zijn, heb je nog niet naar Audisse gekeken. Deze radio’s, die uit de stal van PerfectPro komen, slaan een brug tussen thuis en werk op het gebied van audio-entertainment. Daarnaast zijn ze allemaal geschikt voor diverse vormen van online muziek luisteren. Met wifi kun je luisteren naar duizenden stations via internetradio, maar ook naar streaming muziekdiensten zoals Spotify Connect. Wat betreft weerbaarheid heeft een Audisse bouwradio de beschikking over dezelfde technologie als de bouwradio’s van PerfectPro.

Over Audisse

Audisse is een volledig eigen merklijn, maar vergis je niet: ze worden gemaakt door PerfectPro. Dat is geen nadeel, sterker nog: PerfectPro is de nummer 1 op het gebied van bouw- en werkplaatsradio’s, met een zeer uitgebreid assortiment. PerfectPro heeft een jarenlange ervaring in het maken van stevige, beschermde radio’s die tegen de veeleisende omstandigheden kunnen van een bouwplaats. Met een product van Audisse heb je dus een prachtig apparaat in handen van hoge kwaliteit.

Kenmerkend voor Audisse bouwradio’s

Er zijn drie modellen werkradio’s die je op de bouw kunt inzetten. De Shokunin en Netbox zijn hier het meest voor geschikt, omdat die verend zijn opgehangen in een beschermende kooi. Zo kunnen ze optimaal tegen stoten en vibraties, veroorzaakt door bijvoorbeeld drilboren en ander zwaar gereedschap. De Shirudo ruilt deze stevigheid in voor een eleganter design, en staat dus ook goed in je huis. Maar vergis je niet, ook de Shirudo kan prima tegen schokken, stof, vuil en regen, en mag dus gerust mee naar de bouwplaats.

Wifi en internetradio

PerfectPro herkent de trend dat radio niet alleen verschuift naar digitaal, maar ook naar online. Er is nog steeds een groot draagvlak voor het luisteren van radio op de bouwplaats of in een werkzaal, maar daar is ook steeds vaker wifi aanwezig. Naast de FM- en DAB+ tuner bevatten de bouwradio’s van Audisse dus ook een ingebouwde tuner voor internetradio. Hiermee blader je moeiteloos door duizenden stations die online uitzenden, over de hele wereld. Zo kun je een radiostation op onderwerp of genre vinden, en makkelijk schakelen tussen meerdere stations.

Streaming muziekdiensten

Je eigen muziek luisteren in plaats van radio wordt tegenwoordig steeds makkelijker en populairder op de bouwplaats. Je hoeft niet meer met kabels aan de slag, maar maakt gewoon verbinding met bluetooth om muziek vanaf je smartphone af te spelen. Maar met wifi kun je nog een stap verder gaan, want met een streaming muziekdienst, zoals Spotify Connect, speel je rechtstreeks op de bouwradio je eigen muziek af. Anders dan met bluetooth gebruik je de werkradio niet alleen als speaker, maar ook voor de bediening.

UNDOK app

Het kan heel goed zijn dat je wel je eigen muziek wilt luisteren, of af en toe wilt wisselen tussen radiostations, maar geen zin hebt om de hele tijd naar de radio te lopen. Zeker niet als je lekker aan het klussen bent, en de bouwradio staat verderop. Met de special app voor je smartphone, UNDOK, en internettoegang, kun je heel eenvoudig je Audisse bouwradio op afstand bedienen. Harder/zachter, vorig/volgend nummer en wisselen tussen radio, externe bron of streamingdienst wordt zo een fluitje van een cent.

TÜV en GS gekeurd

Net als de radio’s van het overkoepelende merk PerfectPro, voldoen ook de modellen van Audisse aan de strengste Europese kwaliteits- en duurzaamheideisen, en zijn gekeurd door de TÜV en GS (Geprüfte Sicherheit). Zelfs de Shirudo, die een beugelkooi en verende ophanging mist, is nog zeer robuust met een IP65-behuizing. Dat betekent dat elke Audisse bouwradio gegarandeerd stofvrij en spatwaterbestendig is en daarnaast goed tegen een stootje kunnen.

Overzicht Audisse bouwradio’s

Werkradio’s van Audisse zijn er nog niet veel, maar met drie modellen is er toch genoeg te kiezen. De Shirudo is eigenlijk de beste brug tussen een radio voor thuis en een voor op het werk. Hij is elegant vormgegeven, maar tegelijk ook robuust en bestand tegen de elementen. De Netbox is een stevige en robuuste mono radio die heel goed tegen de ruige omstandigheden op een bouwplaats kan. Dat geldt ook voor de Shokunin, maar die geeft het geluid nog krachtiger weer met twee 15 watt speakers in stereo.

Audisse Netbox

Het ontwerp van de Audisse Netbox is een mix tussen speels en stevig. De radio geeft een prima geluid op de speaker met een vermogen van 7 watt. Met een sterke wifi-antenne kun je muziek via internet afspelen, maar de Netbox beschikt ook over een FM- en een DAB+ tuner, voor als je op een bouwplaats zonder internet aan het werk bent. Dan geniet je nog van een kraakhelder geluid genieten, zonder ruis. Op het heldere kleurendisplay zie je allerlei informatie, zoals RDS-berichten, en een klein logo-vignet van het station dat je luistert.

Belangrijkste eigenschappen van de Audisse Netbox

 • Luidsprekervermogen: 7 watt
 • Radio-ontvangst: FM, DAB+, Internetradio
 • Aantal speakers: 1 (mono)
 • IP-certificering: IP65
 • Connectiviteit: bluetooth, usb, 3,5 mm mini-jack ingang

 

Audisse Shirudo

Is het mogelijk dat een bouwradio stevig genoeg is om mee te kunnen naar de bouwplaats, maar er niet grof en hoekig uitziet alsof het zelf ook een soort van power tool is? Als je de Shirudo in je interieur zet, zou niemand vermoeden dat het hier om een bouwradio gaat die schokbestendig is, stof- en vuilwerend, en tegen regenwater kan. Buiten staan is dus zeker geen straf voor deze radio. De geluidskwaliteit is subliem, met twee krachtige neodymium speakers van 15 watt elk.

Belangrijkste eigenschappen van de Audisse Shirudo

 • Luidsprekervermogen: 2×15 watt
 • Radio-ontvangst: FM, DAB+, Internetradio
 • Aantal speakers: 2 (stereo)
 • IP-certificering: IP65
 • Connectiviteit: bluetooth, usb, 3,5 mm mini-jack ingang

 

Audisse Shokunin

Voor de veeleisende gebruiker heeft het bedrijf de Shokunin op de markt gebracht. Deze radio combineert als het ware alle goede eigenschappen van de Shirudo en de Netbox in zich: een supersterke, veilige behuizing met stevige beugels, twee speakers voor een stereogeluid, weersbestendigheid en vele ontvangstmogelijkheden: FM, DAB+ en internetradio. Ook kun je op de Audisse Shokunin probleemloos je eigen muziek streamen via bijvoorbeeld Spotify Connect of met bluetooth rechtstreeks vanaf je telefoon.

Belangrijkste eigenschappen van de Audisse Shokunin

 • Luidsprekervermogen: 2×15 watt
 • Radio-ontvangst: FM, DAB+, Internetradio
 • Aantal speakers: 2 (stereo)
 • IP-certificering: IP65
 • Connectiviteit: bluetooth, usb, 3,5 mm mini-jack ingang
Audisse Shirudo bouwradio 2

Audisse bouwradio: Shirudo

Audisse Shirudo

Kenmerken

 • Luidsprekervermogen: 2×15 watt
 • Radio-ontvangst: FM, DAB+, Internetradio
 • Aantal speakers: 2 (stereo)
 • IP-certificering: IP65
 • Connectiviteit: bluetooth, usb, 3,5 mm mini-jack ingang

Een krachtige DAB+ wifi radio voor ruisvrije ontvangst welke werkt op netstroom of op de ingebouwde accu.  Het compacte model is ook prima thuis te gebruiken. Inclusief handig reis-etui.” – Bouwradiovergelijken.nl

Audisse bouwradio kopen?

Overtuigd van een Audisse werkradio? Middels onderstaande button kun je eenvoudig een bouwradio kopen!